Csak nőknek!

2008. 11. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nők nagy részének van valamilyen problémája önmagával. Vagy a súlya, vagy az egészsége, valami biztos foglalkoztat és nyomaszt minket. Melyek is a leggyakoribb nőket foglalkoztató kérdések? Az első a súly. Az egészség. A szép alak.

Kezdjük a súlyunkkal. A legtöbb nő túlsúlyosnak érzi magát, emiatt képtelen, vagy hasznos diétákba kezd, és sanyargatja magát. Szedi a csodapirulákat, amitől persze nem fogy, hiszen a mozgást hanyagolja, mert nincs rá idő, vagy mert lusta. Rosszul esik vagy sem, de tény, hogy a legtöbb nő nem képes lefogyni egyszerű és kényelmes módszerekkel.

Azonban van néhány dolog, amit ha szem előtt tartunk a fogyás nem is olyan bonyolult dolog. Lássuk az elsőt és legfontosabbat: a méregtelenítést. Muszáj kipucolni a szervezetet a sok méregtől, ki kell takarítani szervezetünket előbb, hogy a zsír is eltűnhessen. Módszere mindenkinek van, például a „csak gyümölcs és zöldség” módszer vagy a lédiéta. Van, akinél hatásos van, akinél nem.

Az Activlab kifejlesztett direkt a nőknek egy méregtelítést segítő táplálék kiegészítőt. Nincs benne semmi mesterséges anyag, hisz a cél a szervezet kitisztítása, és nem a méreganyagok cserélése! Ez a termék a DETOX. Vízhajtó hatása révén segít eltávolítani a szervezetből a méreganyagokat, fokozza a belekben az emésztési folyamatokat, segíti a máj hatékonyságát, korlátozza a szabadgyökök káros hatását, javítja a bőr állapotát, fokozza az immunrendszer hatékonyságát. Ezzel biztos lehetsz, hogy kitakarítod a szervezetedből a felhalmozódott mérgeket, és még az immunrendszeredet is erősíti.

Nézzük mi a helyzet a fogyás terén? A legjobb és leajánlottabb módszer a rendszeres edzés. De ki bírja a másfél órás aerobic órát a 10 órás munkaidő után? Ilyenkor jól jön egy kis természetes segítség. Ez nem más, mint a koffein.

A Caffeine Power nem kevesebb, mint 200 mg koffeint tartalmaz kapszulánként, és plusz energiát szolgáltat, csökkenti a fizikális és mentális kimerültséget, fokozza a mentális képességeket, növeli az erőkifejtést edzés alatt, termogenikailag aktív, felgyorsítja a metabolizmust, zsírbontást. Jobb, mint a kávé vagy az energiaital, mert nem von el vizet a szervezettől, így nem káros, inkább hatékony.

Vagy itt a Body Fire. Új generációs formula, kizárólag természetes anyagokból. Nagy adag kapszaicin, sinefrin, koffein és bioperin van benne, amely segíti a zsírégetést, aktiválja a metabolikus folyamatokat és javítja az edzéshatékonyságot.

És ajánlhatjuk még a L-Carnitine 600-t, amely csökkenti a zsírsejtek számát és méretét, optimalizálja a szervezet energiafelhasználását, antikatabolikus hatása van, vagyis gátolja az izmok leépülését. Egy kapszula 600 mg L-karnitint tartalmaz, ez elősegíti a metabolikus (zsírbontó) folyamatokat.

De mit ér a szépség és a vékonyak alak egészség nélkül? Top 10 for women vitamin minden olyan vitamint tartalmaz, amire egy nőnek szüksége van. Ráadásul mindez gyümölcsökből, növényekből kivonva: kizárólag természetes anyagokat tartalmaz! Zsurlóval és fekete áfonyával, ellenállóbbá tesz a fertőzésekkel és a stresszel szemben, segít a betegségek utáni felépülésben, illetve gyógyszeres kezelések után tisztítja a szervezetet a mérgező anyagoktól, csökkenti a stressz tüneteit, és általános jó közérzetet biztosít, ápolja a női bőrt, hajat és körmöket.

Sőt, az idősebbek izületi gondjára is van megoldás, és csonterősítőt is találunk a kínálatban, hisz fontos a megelőzés is, a csontritkulás nem játék. Ezért itt van az ARHTREO-Free, ami védi és erősíti a csontokat, regenerálja az ízületeket, ízületi porcokat és az ínszalagokat, fokozza az ízületi mozgékonyságot, minimalizálja a korosodással járó ízületi kopásokat, gyorsítja a felépülést sérülések, zúzódások után.

Ha kíváncsi vagy a termékekre, akkor a www.activlab.hu weboldalon akár meg is rendelhetitek őket. Biztosan nem fogtok csalódni, és használatukkal nem károsítjátok a szervezeteteket, hisz csak vitaminok ásványi anyagok, és természetes anyagok jó kombinációjáról van szó. Nekünk, nőknek.

Kapcsolódó anyagok:

$$1848$$

$$1892$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top