Hozzávalók: 1/2 kg csirkemell, 4 szelet füstölt sonka,bacon szalonna, sajt, só, bors, hagyma, fokhagyma.
A csirkemelleket szeletekre vágod sózod, borsozod. Ezután kiterítesz alufóliát és szépen egymás mellé helyezed a hússzeleteket. Erre ráhelyezed a sonka szeleteket és a sajtot. Ezután az alufólia segítségével szépen feltekered, és beleteszed egy tepsibe. A tetejét pedig beborítod a bacon szalonnával. Pici vizet raksz alá és mellédobod a hagymát és a fokhagymát. Letakarod fóliával és sütőben először megpárolod azután pirítod hogy a bacon jól megpiruljon.
Köszönjük szépen Krüpl Edinának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.