Cyber gaztett

2008. 08. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amikor Jennifer Marsh titkos ügynök – egyike a legjobbaknak – személyesen is érintett lesz, csapatával versenyt fut az idővel, hogy a lenyomozhatatlan weboldal irányítójára még időben rátaláljon.

Keményen dolgozik és igyekszik fenntartani a kényes egyensúlyt magánélete és munkája között. A portlandi irodában társával Griffin Dowd-al estéről estére fent vannak az interneten, és csapnak le kisstílű szélhámosokra, aki visszaélnek hitelkártyáikkal, illetve a szexuális szédelgőkre. Váratlanul egy fülest kapnak egy hátborzongató website-ról... A weboldal üzemeltetője elrabol egy helyi lakost, s életbe lép félelmetes forgatókönyve: minél többen látogatnak az oldalra, annál hamarabb öli meg túszát.

ehetetlenség megfékezni az oldalra klikkelők egyre növekvő számát, és az ügynökök tehetetlenül nézik végig, ahogy a látogatók száma eléri a halálos mértéket. Marsh kézbe veszi az ügyet, és munkájába bevonja az utcai bűnüldözésben is jártas portlandi detektívet, Eric Boxot. Ahogy a gyilkosságok száma növekszik, Marsh egyre közelebb kerül a gyilkoshoz, s akaratlanul is felhívja magára a figyelmet, ami miatt szeretteit is komoly fenyegetés éri. Rendőrtársát is foglyul ejti, majd megöli a perverz sorozatgyilkos. Ahogy halad az idő, March és Box egyre több összefüggésre bukkan az interneten, bűnjeleket találnak, ami egyre közelebb viszi őket a gyilkoshoz.

Gyilkosság online, rendező: Gregory Hoblit, főszereplők: Diane Lane, Colin Hanks, Billy Burke

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top