Délutáni szieszta

2009. 07. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindkét nem számára kényelmetlen problémáról van szó, ami ráadásul nem kis mértékben befolyásolhatja az önbecsülést. A férfiaknál általában teljesítményorientált magatartássá válnak a merevedési problémák, majd egy bizonyos idő után elveszíthetik a kontrollt a péniszük fölött. Rusz Edit szerint minél hamarabb keres orvosi segítséget a férfi, annál gyorsabban lehet a problémát helyrehozni. A szakember ugyanis segít tisztázni, hogy szervi okokról, vagy lelki, gondolati motivációról van-e szó.

A nőknél gyakoriak a frigiditásra utaló jelek, köszönhető ez annak is, hogy nagyon könnyen kizökkenthetőek a szexualitásból. A mai társadalomban teljesen természetes, ha egy nő nem minden egyes alkalommal éli meg az orgazmust. Döbbenetes, hogy a felnőtt magyar női lakosság kb. 30%-ának van orgasztikus élménye, a teljes örömérzetet és kielégülést pedig mind hazánkban, mind Európa-szerte a nők mindössze 5-10 %-a éli meg!  

Megoldás természetesen mindig létezik. Olyan módszerek és apró nüanszok, amelyek nemcsak színesíteni tudják ez együttlétet, de az áhított közös kielégülés is elérhetővé válik.

 

Nézd meg a videót!

$$v43313$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top