Demi Moore, ahogy még a férje sem láthatta

2011. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Amióta van Twitter, a legtöbb sztár kihasználja a lehetőséget: nem várják meg, míg egy óvatlan és intim pillanatban, kiszámíthatatlanul csap le rájuk egy paparazzó. Inkább maguk osztanak meg rajongóikkal mindenféle képeket, melyeken úgy láthatjuk őket, ahogy azelőtt soha.

Hogy okos húzás-e ilyen közel engedni magunkhoz a közönséget, azt majd az idő dönti el. Tény, hogy sok sztár igyekszik így megnyerni a közönségét. Megmutatják, hogy ők is esendőek, az arcuk olykor gyűrött és fáradt, máskor pedig ők is éppúgy mókáznak, mint te vagy én.

Legutóbb ismét Demi Moore villantott meg egy apróságot hétköznapjaiból Twitterén keresztül. A színésznőnek szokása, hogy meglepőbbnél meglepőbb exkluzív anyagokat tölt fel magáról. Hol a 48 éves létére fantasztikus formában lévő testét mutogatja, hol új szemüvegével büszkélkedik, hol pedig férjével összebújva mosolyognak a kamerába. Demi nem szégyellős, szívesen hívja fel magára így a figyelmet, és valljuk be, szüksége is van rá, mivel nem állnak sorba az ajtaja előtt jobbnál jobb filmszerepekkel. Most éppen az jutott eszébe, hogy lefotózza magát abban a speciális maszkban, amit bőre éjszakai hidratálására használ.

A maszk igen furcsa, mivel nem egy krémről, hanem egy kendőszerűségről van szó, ami olyan anyagokkal van átitatva, melyek jót tesznek a fáradt bőrnek. A szakértő szerint a termék csodára nem képes, de egyértelműen jótékony hatással van használójára. Utazások alkalmával például nagyon jól jöhet. Működése igen egyszerű: az arcunkra terítve pótolja a bőr folyadékveszteségének egy részét, ezzel fiatalosabbá, üdébbé varázsolva arcunkat.

Most már csak az a kérdés, Demi vajon önszántából, érdekességképpen osztotta meg követőivel a fotót, vagy esetleg a termék forgalmazói fizettek neki?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top