Győzike meg akar halni!

2011. 04. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Győziről régóta tudni lehetett, hogy nincsenek rendben a dolgai, ám aki az RTL Klub Belevaló című műsorában látta, az joggal hihette, hogy a problémák rendeződtek, hiszen ott mindig a vidám és pörgős oldalát mutatja a kamerának. Néhány hete mégis a saját életére tört.

- Besokalltam. – mondja Győzi, aki úgy érzi, már senki sem szereti és lelkileg teljesen kiüresedett. A házassága hosszú ideje válságban van, mentális egészsége pedig a sok felhajtásnak, majd az azokat követő kudarcoknak köszönhetően nagyon megromlott. A rapper és műsorvezető sztár egy ideje pánikbetegségben szenved, ami igencsak megnehezíti az ő és családja életét is.

Legutóbb az tette be a kaput, hogy Bea azt mondta férjének, már nem azt az erős férfit látja benne, akihez hozzáment. Talán ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy Győzi úgy döntött, 12 darab nyugtató beszedésével véget vet életének. A rapper a gyógyszerek lenyelése után szép csendben elaludt, ám Bea asszony szerencsére észrevette, hogy valami nagy baj lehet, és azonnal mentőt hívott.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy már családja sem támogatja, édesapja állítólag többször kijelentette, hogy nem szereti. Győzi azt mondja, a szülei azt hiszik, azért akart öngyilkos lenni, mert nem főműsoridőben szerepel, de ez nem igaz.

Az egyetlen, ami miatt bánja tettét, az a két lánya, akik nagyon féltik. Mindent elmondott nekik őszintén, ám Virág és Evelin annyira meg vannak ijedve, hogy minden este apjukkal alszanak, nehogy újra megpróbálja megölni magát.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top