Demi Moore úgy pózol, akár egy tini!

2010. 09. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mióta a gyönyörű, 47 éves színésznő pár évvel ezelőtt egy bő huszast fiatalított magán plasztikai sebésze segítségével, láthatóan szerelmes saját testébe. Érthető, hiszen valóban profi munkát végeztek rajta, ám akik már akkor is úgy vélték, nem való az ilyesmi egy többgyerekes anyukának, azok most sem tudtak szó nélkül elmenni legújabb fotói mellett.

Demi twitterén posztolta ki a saját telefonjával készített képeket, melyeken egy falatnyi bikiniben, tinédzser módjára pózol a tükör előtt. A fotók tanúsága szerint a színésznő még mindig őrjítően néz ki, amiben sokak szerint nagy szerepe van egy extrém diétának és az újabb és újabb, már titokban végzett bevatakozásoknak.

Ehhez persze semmi közünk, na de kedves Demi! Ezek a beállások?! Közösségi portálokon látni hasonlót tizenéves fiatal lányoktól... Így mi is azt tanácsoljuk inkább: nőj fel!

Másrészről a jelenség nem új keletű a sztárok körében, Peaches Geldoftól, Kim Kardashiantól, sőt Miley Cyrus-tól is láthattunk már hasonlót ugyanennek a szolgáltatásnak a segítségével. Lassan a sztárok maguk érik el, ami ellen eddig foggal-körömmel harcoltak: hogy egyetlen egy titkuk se maradjon a nagyvilág előtt.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top