Nelly Furtado nem szégyelli plusz kilóit

2010. 09. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
 Nelly régen...

A kanadai származású énekesnő igencsak meglepte azokat, akiknek nem volt szerencséjük az utóbbi időben egyetlen koncertjéhez sem. A hétvégén megrendezett varsói zenei fesztiválon egy feszes overallban lépett színpadra, mely nemcsak hogy láttatni engedte, de egyenesen kihangsúlyozta nem éppen vékony idomait.

A népszerű, de az utóbbi időben a tőle megszokottól visszavonultabban élő énekesnő 2003-ban adott életet Nevis nevű kislányának. Rosszmájú kritikusai szerint azóta vannak problémái súlyával, ám ez egyáltalán nem igaz. 2006-ban a Playboy magazin akkor rekordösszegnek számító gázsit ajánlott neki egy fotósorozatért, de a híresség elutasította az ajánlatot. A művésznő akkor azt nyilatkozta, a Playboytól érkezett felkérés legyezgeti hiúságát. Nagy a kísértés, így azt inkább nem mondja, hogy soha.

Az énekesnő jelenlegi kinézete persze nem ad okot rá, hogy férfirajongói egy Playboy-sorozatról álmodozhassanak, hiszen a magazin nem éppen ezt a testalkatot preferálja, de ez nem jelent semmit. Tény, hogy Nelly Furtadón van mit fogni, de bár mindenki olyan önbizalommal rendelkezne, hogy láthatóan büszkén lépjen ki a közönség elé testhezálló, mindent megmutató ruhájában!

...és most.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top