Donna deBella

2009. 09. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez csak egy idő óta van nálam így, amióta nem vagyok nagylány, nincsenek  "nehéz napok" és jönnek a kilók. Persze mást nem lehet hallani, mint hogy nagyon fontos hogy az ember saját magát elfogadja olyannak amilyen, és akkor a világgal is jóban lesz.

A magyar nők legnagyobb többsége, 50 felett túlsúlyossá válik. Szerintem nincs az a divattervező aki olyan remekművet tudna alkotni, amely a szétfolyó hájra, szétrobbanó karokra jótékonyan rásimulna. Ezeket csak azok a ruhadarabok tudják aránylag elviselhetővé tenni, amelyek lebegnek, úsznak a levegőben.

Látom lelki szemeimmel, ahogy megérkezik a sok túlsúlyos nő, és egymást túlharsogva dicsérik. "Milyen csinos vagy! Nagyon jól áll neked ez a ruha!" és természetesen,  illik viszonozni az elismerést. A szép környezetről még nem is beszéltem. Nagyon zavarna hogy a szép, fehérbe öltöztetett székeken, kifogástalan testtartással, donnásan kell ülnöm, felálláskor, helyből felszállósan felemelkednem, mert ha kicsit is működik a gravitáció, oda a bordó masni.

Száz szónak is egy a vége, én már csak a Donna deBella bálján érezném  jól magam.

Mindenki másnak, jó szórakozást kívánok a Donnák bálján!!!

Dinnyés Erzsébet

Kedves Erzsébet! A Donna szerkesztősége úgy gondolja, igenis ott a helyed a Donna-bálon, még akkor is, ha van néhány felesleges kiló rajtad. Keress egy ruhát, amely az egyéniségedhez való, és eltakarja azokat a részeidet, amelyekkel nem vagy kibékülve. Tégy egy szolid sminket magadra, és a legfontosabb, hogy mosolyogj! Jó szórakozást kíván - a Donna csapata.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top