Éden Hotel: mindenki mindenkivel kavar

2011. 03. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A tegnapi adás után úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy végre a Viasat reality-jéről is ejtsünk pár szót, a kolumbiai édenben ugyanis a patakokban folyó whiskynek köszönhetően elszabadultak a szenvedélyek. Gyengébb idegzetűek ne olvassanak tovább!

 A fiúk kezdőcsapata - közülük egy már kiesett, helyette két új érkezett

Akit érdekelnek a műsorral kapcsolatos információk, az ITT járhat utána, ám szabályzatot vagy műsortematikát senki ne keressen. Eddigi tapasztalataink alapján az a szabály, hogy nincs szabály: itt tényleg bármi megtörténhet. Az induláshoz 5 fiút és 5 lányt válogattak be, akikhez időnként újabb és újabb szereplők csatlakoznak. (Hogy hogyan fognak a végére elfogyni, az egyelőre rejtély.) A szereplőkről első ránézésre azt gondolná az ember, valószínűleg itt sem kellett a castingokon IQ tesztet tölteni, súlyos hiba azonban rögtön a külső alapján ítélni. Nagyon is fifikás szereplőkről van szó, a taktika kifejezés napi szinten nagyjából 4-500-szor hangzik el átlagban. A műsor egyik legfontosabb eleme ugyanis a csütörtöki párválasztó ceremónia, ahol mindenkinek meg kell találnia azt az embert, akiben megbízik, és akivel kölcsönösen biztosítják egymás bennmaradását. Akinek nincs párja, annak rendkívül drámai körülmények között azonnali hatállyal el kell hagynia az édent. A feladat azonban korántsem olyan egyszerű, mint az ember gondolná, a párok szinte percről percre változnak, ki érzelmek, ki a megbízhatóság alapján dönt. A döntéseket pedig rendkívüli feszültség és elképesztő mennyiségű intrika fonja körbe. Itt szeretnénk jelezni, hogy aki azt gondolta, a ValóVilág szereplői sokat isznak, az súlyosan el van tévedve: az Éden Hotel szereplőinek annyira semmi dolga egymás fúrásán kívül, hogy tulajdonképpen ha akarnák sem tudnák mással tölteni az időt, mint hogy ember feletti erőket mozgósítva megpróbálják az egyébként patakokban folyó alkoholt elpusztítani.

 A lányok kezdőcsapata - ők még mind bent vannak

És itt el is érkeztünk a lényeghez, mivel nem voltam teljesen őszinte, a háromhetes tétlenség után tegnap a hotel lakói végre feladatot kaptak, a neve: jégkocka-csók, ami tulajdonképpen az üvegezésnek felel meg, annyi „nehezítéssel”, hogy a játékosoknak csók közben egy jégkockát is át kell adniuk a másik szájába. Mondanom sem kell, a kezdeti szerénykedést az elfogyasztott alkohol mennyiségének növekedésével igen gyorsan felváltották a szenvedélyes csókok, és ez alól bizony senki sem volt kivétel. A lányok egy percig nem szégyellősködtek, ha a sors úgy hozta, hogy egymással kell összetapadniuk, de a fiúk is csak az elején találták furcsának a dolgot, később már maguk is nevettek a tényen, hogy egy a másik férfi szájából származó jégkockát szopogatnak vígan.

       Niki, a szexuálisan tűlfűtött szekszárdi eladó

A játéknak ugyan vége lett, de az este további része is hasonló izgalmak közt telt. A végletekig elázott lakók között Niki vitte a prímet, aki jóformán mindenkinél bepróbálkozott egy kicsit. Két helyen, barátnőjénél (Kata) és aktuális lakótársánál (Kristóf) pedig kedvező fogadtatásra is talált, így a nézők kis híján egy valóságos orgiának lehettek szemtanúi. Niki mindent megtett, hogy bebizonyítsa, nincs a placcon nála paráznább lány, szexuális túlfűtöttségében nyújtott produkciója a pornókirály Koviért kiáltott. Ennek végül Ádám, a csapat maffiafőnököt játszó feje és a rosszullét vetettek véget. Ezek után nincs kétségünk, az Éden Hotelben tényleg minden megtörténhet, hiszen van minden, ami egy jó brazil szappanoperában is: a szálakat a háttérből irányító főnök, bujaságra csábító környezet, mértéktelen alkohol, szép nők, izmos férfiak, intrika. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy mindez rövid időn belül hozza majd a vártat. Lesz szex is, nem kell aggódni!

Fotó: Viasat3/Ördög Árpád



Szerző

donna.hu



Scroll to Top