Egészség csak egy kattintásnyira (x)

2009. 10. 09.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az aloe vera megtalálható már samponban, dezodorban, ételben, öblítőben, krémben és szinte bármiben, amit a mindennapokban felhasználunk. Akkor vajon a Zuccari termékcsalád miben más, mint a többi? A válasz az előállításban rejlik.

Zuccari Fisio diur classic méregtelenítő szirup, Zuccari Fisio Line pezsgőhab cellulitisz kezelésére, vagy a Zuccari AloeVera Extra jucie inulinnal-t hatásossá teszi a mindennapi használat.

Zuccari Fisio diur classic méregtelenítő szirup – a Zuccari méregtelenítő szirupja nagyszerűen segít a hétköznapokon, hogy mindenki tisztán tarthassa szervezetét, és megszabadulhasson a káros méreganyagoktól, melyek rohanó életvitelünk következtében halmozódnak fel szervezetünkben.

 

Zuccari Fisio Line pezsgőhab cellulitisz kezelésére – számtalan nő, kortól függetlenül, küzd a cellulitisz esztétikai problémájával. Ám a crakle-technológiával kifejlesztett pezsgőhab segít ezen. A hab egyenesen a bőr mélyére hatolva 12 gyógynövény kombinált erejével száll szembe a lerakódott cellulitisszal szemben.

 

Zuccari AloeVera Extra juice inulinnal – az egészségmegőrzés érdekében már rengeteget tehetünk azzal is, ha minden nap megiszunk egy kevés 100%-os aloe vera gélt, mely fejtetőtől lábujjhegyig képes kifejteni jótékony hatását. A teljesen kézzel gyártott terméket ihatjuk magában, vagy akár elkeverhetjük kedvenc esti italunkkal is, miközben biztosak lehetünk benne, hogy ezzel a kis mozdulattal nagyon is sokat teszünk minden nap az egészségünkért.

 

Ha Ön szeretne még többet megtudni a Zuccari cég termékeiről, akkor nincs más dolga, mint ellátogatni a ZUCCARI.hu oldalra, és ott az önnek legmegfelelőbb termékeket kiválogatni. Ám nem árt igyekezni, mert a készlet erejéig most minden termék 10% kedvezménnyel kapható a NATURLAB.hu webáruházban.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top