Hozzávalók: 4 tojás, 35 dkg porcukor 1 és ½ dl tej, 1 és ½ dl étolaj {másfél deci} 35 dkg liszt, 1 csomag sütőpor. 7 dl-es üveg cseresznye kompót kimagolva. A 4 egész tojást a porcukorral jól kikeverjük. Keverés közbe hozzá öntjük lassacskán a tejet, és az étolajat, és ezzel is jól elkeverjük. Végül hozzá adjuk a lisztet,és a sütőport, és összekeverjük. Kizsírozott lisztezett tepsibe öntjük.
A tésztába szétszórjuk a kimagolt cseresznyét, hogy mindenhová jusson. Előmelegített sütőben szép világos barnára sütjük. A tetejét porcukorral meg hintjük. Mindenkinek kívánok hozzá Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Dupály Máriának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.