Elfogatóparancs Lindsay Lohan ellen

2010. 09. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A hírességnek nincs szerencséje mostanában. Már-már azt hihettük, hogy miután letartóztatták és eltöltött 14 napot a börtönben, tényleg megtörténik a csoda, a színésznő megjavul és megérti végre, hogy mindezzel csak a saját javát szolgálná. Most azonban kiderült, azoknak lett igaza, akik azt hangoztatták, a túlzott engedékenység sehova sem vezet, újra vissza fog térni régi életmódjához.

A bíróság elfogatóparancsot adott ki Lindsay ellen, aki a kötelező drogtesztek során kétszer is elbukott, először kokaint, majd amfetaminszármazékokat találtak vérében. A színésznő elismerte bűnösségét és Twitterén kért elnézést rajongóitól, majd azzal védekezett, hogy a kábítószerfüggőséget legyőzni nagyon nehéz dolog, senkinek sem megy egyetlen nap alatt.

Az elfogatóparancs tegnap óta van érvényben, de még ez sem jelent biztos börtönt, jelenleg a döntéshozók mérlegelnek, hogy 30 nap szigorú elzárás vagy egy újabb kezelés segítene inkább a színésznőn.

Azoknak, akik szeretik Lilót és figyelemmel kísérik pályafutását, jó hírrel is szolgálhatunk. Mindeközben a sztár megnyerte a pert, amit egy reklám miatt indított egy amerikai cég ellen. A reklám tejtermékeket népszerűsített a Super Bowl döntőjében (a sportesemény döntőjének szünete számít a világ legdrágább hirdetési idejének az óriási nézettség miatt), főszereplője pedig egy baba volt, akit Lindsay-nek hívtak és tejalkoholizmusban szenvedett. A színésznő szerint ez egyértelmű utalás személyére, ami sérti személyiségi jogait. A bíróság ebben igazat adott neki, így elmondható, hogy az összes fotózással, börtön utáni interjúkkal és az óriási kártérítéssel együtt Lindsay soha nem keresett még ilyen jól, mint most, élete egyik legszörnyűbb és legzűrösebb időszakában.

Forrás: Popcorn



Szerző

donna.hu



Scroll to Top