Hozzávalók: 8 csirkemell, margarin, 2 darab alma, 1 mokkás csésze kávé, 2 mokkás csésze tea, Kevés cukor, só, petrezselyemzöld. A csirkemelleket bekenjük margarinnal, kicsit besózzuk egymásra fektetjük egy napig a hűtőben érleljük. Másnap mindkét oldalát süssük pirosra, szórjuk rá a reszelt almát, öntsük rá a kávét és a teát, kevés cukorral pároljuk puhára. Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk!
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Márton Évának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.