Erdélyi különleges csirke

2009. 05. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 8 csirkemell, margarin, 2 darab alma, 1 mokkás csésze kávé, 2 mokkás csésze tea, Kevés cukor, só, petrezselyemzöld.   A csirkemelleket bekenjük margarinnal, kicsit besózzuk egymásra fektetjük egy napig a hűtőben érleljük. Másnap mindkét oldalát süssük pirosra, szórjuk rá a reszelt almát, öntsük rá a kávét és a teát, kevés cukorral pároljuk puhára. Végül megszórjuk az apróra vágott petrezselyemzölddel. Burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk!

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Márton Évának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top