Éva végiggurult a színpadon!

2011. 05. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bár sokan várták, hogy az utolsó párbaj nagy izgalmakat és csatát hoz majd, sajnos nem így lett. A párbajra induló Éva és kihívója, Anikó már jó előre megbeszélték, itt nem lesz hajtépés és iszapbirkózás, úrinőként fognak egymással megküzdeni.

Ígéretüket betartották, így aki a Való Világ utolsó párbaját választotta vasárnap esti programként, annak igen unalmasan telt az estéje. Anikó és Éva az apró szúrásokat leszámítva előzékenyen viselkedett egymással, többször hangsúlyozták, hogy kapcsolatukat új alapokra helyezték. Éppen ezért a meccs nem a másik lejáratásáról, hanem a saját maguk fényezéséről szólt inkább.

A műsor egyértelműen a különböző bonyolult baráti és szerelmi kapcsolatokra volt kiélezve. Újfent végigkövethettük például Anikó szerelmeinek históriáját, melyről már mi is készítettünk egy kis összefoglalót, majd Alekosz és Éva kapcsolatát is kiveséztük. Éva többször hangsúlyozta, minden konfliktusuk ellenére igaz barátra lelt, de sosem tudna férfiként tekinteni a Szexkiborgra.

A villában maradtak is feszülten várták, hogy ki fog visszajönni. Alekosz egészen meghatódott attól a sok szeretettől, ami Évából felé árad, együtt mentek be, együtt is kell kijönniük, mondta. Jerzy Anikót várta vissza, akivel az utóbbi időben megváltozott kapcsolatuk. Kicsit megismerték egymást és azóta másként tekintenek a másikra.

A szavazás állása, mint az utóbbi párbajok esetében, most is szoros volt, így a szerkesztők ismét amellett döntöttek, hogy megmutatják a nézőknek, ki hogy áll. A képek felfedése után az erőviszonyok gyorsan kiegyenlítődtek, még az utolsó másodpercekben is 50-50 százalék volt az arány. Végül a szerkesztők újabb fordulatot vittek a hajrába: 49-51 százalékos állásnál megcserélték a képeket, így a nézők, akik addig követték az eseményeket, azt hihették, hogy Éva fog távozni, de a képek megjelenése után kiderült, negyedszerre is neki áll a zászló.

A visszajutást a már szinte védjegyévé vált fetrengéssel és ide-oda gurulással ünnepelte. Íme:

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top