F. Asztrológia

2009. 07. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A nőkkel ellentétben, mi nem járnunk a föld felett tíz centis tűsarokkal, ami ennyivel is jobban eltávolít minket a csillagok misztikus világától. A földhöz kötjük magukat, mert kemény munkára születtünk, és csak itt érhetjük el azokat a sikereket, amire később felvághatunk egymással szemben, a nők kegyeiért.

Nekünk nincs menstruációs ciklusuk, amit így nem is tudunk összefüggésbe hozni a Hold állásával. Mindig előre próbálunk törni, ezért nem tudunk azonosulni azzal a körkörös folytonossággal, amit a bolygók mozgása ad. Mivel azt sem tartjuk észben, hogy partnerüknek éppen mikor kezdődnek el a piros betűs napjaik, ezért nyilvánvalóan más ciklusokat sem tartunk szem előtt. Ha alkalmunk adódik egy üzlet megkötésére, akkor azt abban a pillanatban nyélbe kell ütnünk, nem várhatunk a megfelelő bolygóállásra, hiszen a világ már jóval gyorsabban változik, mint amilyen gyorsan a csillagok jövendölnek.

Mi egyébként sem akarjuk, hogy olyan információkat kapjunk, amik esetleg tudat alatt eltéríthetnek minket a kitűzött céljaiktól. Ha reggel elolvasnánk azt, hogy aznap az egész életünk romba fog dőlni, akkor a nap hátralévő részében észrevétlenül ott motoszkálna a fejünkben, hogy mi miatt megy majd tönkre a napunk.

Ráadásul, ha egy dögös, nagymellű és hosszúcombú nőt látunk sétálni az utcán, aki kacéran mosolyog és odahív minket magához, akkor biztosan az érdekel minket a legkevésbé, hogy a csillagjegyeink alapján összeillenénk-e. 

Egy dolog miatt tanulmányozzuk mégis a csillagokat. Nem akarjuk kihagyni azt a lehetőséget, ami akkor adódik, amikor egy tágas réten sétálva elkezdhetjük mutogatni a kiszemelt nőnek, hogy merre van a Göncölszekér és a többi csillagkép.  Ekkor ugyanis a nőnek hamar elfárad a nyaka, ezért kényelmesebb a fűben fekve mutogatnunk neki fél kézzel, hiszen a másik karunk már úgyis a nő feje alatt van. Onnantól nem nehéz eljutni egy könnyed szeretkezésig a szabad ég alatt, ami az ilyen fülledt, nyári melegben egészen frissítően hathat.

Igen, ezért képesek vagyunk a csillagokat is lehazudni az égről.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top