Finom zöldbab leves

2009. 10. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 kg zöldbab, 20 dkg füstölt kolbász, 1 kisebb húsos csont, répa, krumpli, petrezselyem, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 dl tejföl, zsír, csipet liszt, piros paprika, só.

A zöldbabot, a zöldségeket a hússal és a kolbásszal megfőzzük. majd ha megpuhult, rántást készítünk a zsírból, lisztből és paprikából és folytonos kevergetés mellett a levesbe csurgatjuk. ha összeforrt, a tejfölt belekavarjuk, és még egyszer összeforraljuk.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Denisnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top