Tejszínes túrós

2009. 10. 19.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Tésztája: 40 dkg liszt 10 dkg Ráma 20-30 dkg porcukor 1 tojás 1 kávéskanál sütőpor 1 kávéskanál szódabikarbóna 1 evőkanál tejföl

Összegyúrjuk és két lapba sütjük.

Krém: fél kg túró 1 fél liter hullala tejszín 1 citrom reszelt héja 20-30 dkg porcukor 2 evőkanál tejföl

A túrót a porcukorral a tejföllel a citrom reszelt héjával összekeverjük. A tejszínt felverjük és összekeverjük a túrós masszával.

A két lap közé tesszük a krémet. Tetejét vaníliás porcukorral szórjuk meg.

Köszönjük szépen Benkő Zsigmondnénak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top