Ne legyünk naivak!

2009. 10. 18.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az egyik lelketpróbáló kapcsolattípus a távkapcsolat. Ennek a viszonynak a hívei azt állítják, hogy a távolság miatt mindig csak a legjobb pillanatokat élik át partnerükkel. A várt közös hétvégére már annyira kiéhezettek, hogy az ágyban töltik a közös időt, nem kell a mindennapi gondokat hallgatni, a mi bikinivonalunk is a találkozás vége után kezd csak borostás lenni... Természetesen a nagy szerelem hevében mindenki hajlamos úgy érezni, hogy a benne égő vágy kitart majd több száz kilométeren át, de érdemes elgondolkodnunk azon a szemponton, hogy igazán soha nem lehet megismerni senkit csupán telefonon vagy e-mailen keresztül.

A mai világban egyáltalán nem furcsa, ha a technika eszközeit is beveti valaki a magánélete felpezsdítésére. Ám, ha valaki interneten keresi a társát, akkor annyira elfoglalt, hogy a mindennapokból nem tud kiszakadni még egy kis flörtölésnyi időre sem, vagy nincs annyi önbizalma, hogy elhiggye magáról, személyisége képes már elsőre olyan hatást gyakorolni, aminek a következménye egy randi. Az a társkeresési forma, amelyben valaki az önbizalomhiány miatt választja az inkognitót, számos csapda forrása lehet.

Az interneten mindenki azt mond magáról, amit akar és csak a mi felelősségünk, hogy elhisszük-e. Ha valaki egy 10 évvel ezelőtti fotóját tette fel, amikor még csak az első szarkalábak is alig látszanak vagy nem tesz fel képet, de 190 cm magas szőke adonisznak hazudja magát, az a kisebbik baj. De sokszor kerülhet bajba, aki felelőtlenül belemegy egy találkozóba egy vadidegennel, aki lehazudta neki a csillagokat, de az este vége mégis egy kínos, olykor veszélyes menekülés. Ilyenkor segítséget sem kérhetünk, mert annak is csak a hamis információkat tudjuk megadni, akinek szólhatunk ha baj van.

 

Főleg a húszas évei végén járó lányok követik el azt a hibát, hogy szórakozóhelyeken keresik Nagy Ő-jüket. Olyan helyeken, ahová a legtöbb ember azért jár, hogy kitombolja magát és kieressze a gőzt, vagy azért, mert egyéjszakás kalandot keres. Egyszerűen nem házasulandó lelkiállapotban lépünk be ilyen helyekre. Ha már órák óta beszélgetünk és nevetgélünk egy férfival egyre több pohár bor mellett, akkor talán megfordul a fejünkben, hogy csak ma este szeretné levarázsolni rólunk a bugyinkat, vagy már a gyerekeink nevén gondolkozik...? Naivitás azt hinni, hogy pár pohár tequila után könnyebben megtaláljuk Mr. Tökéletest.

Attól még, hogy a barátnőnk nővérének a munkatársa egy fülledt salsa klubban bukkant rá a vőlegényére, nem érdemes hosszú távú tervek érdekében szexelni a bár mosdójában. Ugyanis, mielőtt találkozol végre a szép herceggel, rengeteg defektes békát kell megcsókolnod.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top