Fiú vagy lány? Victoria Beckham újra terhes!

2011. 01. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A baba várhatóan nyáron érkezik a családhoz, de a közeli barátok azt mondják, a pár nem akarja tudni a nemét. A világklasszis focista apuka Facebook-oldalán osztott meg néhány részletet az érdeklődőkkel: „Nagyszerű híreim vannak számotokra! Victoria és én a negyedik gyermekünket várjuk erre a nyárra. A fiúk is nagyon izgatottak az új jövevény miatt.”

A pár hétvégén jelentette be a nagy hírt egy nagyobb ünnepi vacsora keretein belül, ahova a család és barátaik, számos híresség volt hivatalos. A ex-Spice Girl divattervező az elmúlt időszakban sokszor utalt rá, hogy mennyire szeretne egy kislányt, tavaly egy interjúban azt nyilatkozta, gyakran képzelődik arról, hogyan öltöztetné, később pedig sminkelhetnének vagy körmöt festhetnének együtt.

„Mindenki azt kérdi tőlem, szeretnék-e egy kislányt. Én erre azt mondom, nagyszerű lenne, ha akkora szerencse érne, hogy kapnék még egy babát az égtől.”

Mrs. Beckham a  Daily Mailnek elmondta, természetesen most mindenekelőtt a baba épsége a legfontosabb, de ragaszkodik hozzá, hogy ameddig csak lehet, minden maradjon a  régiben. Addig dolgozik, ameddig csak az állapota engedi, ahogyan előző három gyermekénél is történt. A 36 éves hírességnél császármetszéssel fogják a babát világra segíteni, mivel kora és korábbi műtétje mellett a természetes szülés túl nagy kockázatot jelentene.

A terhesség ténye sokakat meglepett, hiszen 2010-ben többször is hűtlenséggel gyanúsították Davidet, aki a vádakat egyértelműen tagadta, de családját és házasságát így sem tudta megkímélni a világraszóló botrányoktól. Az elmúlt napokban megjelent fotók azonban egyértelműen azt bizonyítják, a sztárpár jól van, a szerelem újra lángol. A múlt hónapban a sportoló életműdíjat kapott, és az év emberének is választották. Beszédében nem mulasztotta el megemlíteni feleségét, akit 1997-ben ismert meg és 1999-ben vett el feleségül. „Nem csak arról van szó, hogy három csodálatos fiút szült nekem, de minden egyes nap inspirációt ad.”

A jó hír bejelentése után pár órával az angol fogadóirodákban már lehetett fogadni a születendő gyermek nevére.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top