Fogadj rám!

2009. 09. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Jennifer Cruise legújabb bestsellere leköti minden romantikus lelkületű nő figyelmét!

A történet főhőse a 33 éves Minerva Dobbs, aki kockázatelemzőként dolgozik egy biztosításokkal foglalkozó cégnél. A nő éppen a húga esküvőjére készül, és a ruhavásárlást, hugicanyugtatást egybe akarja kötni egy drasztikus diétával, nomeg azzal, hogy elbüszkélkedik a pasijával a vendégseregnek… csakhogy a férfi dobja őt, három héttel az esemény előtt. Azzal a silány indokkal támogatja meg döntését, hogy Minerva az együtt járás két hónapja alatt nem akart lefeküdni vele. Főhősnőnk bosszút forral, és kapóra jön neki, hogy fültanúja lesz egy fogadásnak ex-barátja és a nőcsábász hírében álló Calvin Morissey között. Az ex-pasi úgy gondolja, hogy ha neki nem sikerült lefektetnie Minervát, akkor másnak sem fog! Minerva hátsó szándékkal megy bele a játszmába: három hétig kecsegtetni akarja Calvint a győzelem esélyével, hogy az esküvőn a szívdöglesztően jóképű üzletember oldalán jelenjen meg. Utána ki akarja adni Calvin útját.

Mondanunk sem kell, hogy a történet szerencsére nem Minerva tervei szerint alakul. A gyertyafényes vacsora, a csábító édességekkel megpakolt piknikasztal és a többi találkozás alatt Calvin és Minerva egyre közelebb kerülnek egymáshoz, az olvasó pedig egy sodró lendületű, letehetetlen könyv varázsa alá kerül.

A Fogadj Rám egy helyzetkomikumokban bővelkedő, humorral és szenvedéllyel fűszerezett alkotás. A bohókás karakterek élete fordulatokkal teli regénnyé válik, mialatt Minerva és a szívtipró macho, Calvin „A Dög” Morissey egymásra találnak fogadást, előítéleteket, és ex-szeretőket félretéve.

A kötet a Kelly kiadó webshopjában 25% kedvezménnyel megvásárolható ITT! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top