Frankfurti saláta fogyókúrázóknak

2008. 06. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: 50 g virsli 50 g alma 30 g kefir 5 g vöröshagyma petrezselyem, citromlé, mesterséges édesítő, tengeri só, fehérbors Elkészítés: A virslit megfőzzük, vékony karikákra vágjuk, az almát felszeleteljük. A kefirt reszelt vöröshagymával, és a többi hozzávalóval ízesítjük, ráöntjük a virsli és az alma keverékére. Néhány órára a hűtőbe tesszük. Fogyókúrázóknak vacsorára ajánlom! Elkészítési idő: 15 perc Kalóriatartalom: 153 kcal

Köszönjük szépen Dobra Beatrixnak, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top