Fül-tan

2010. 02. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A fül-tudósok szerint ha nagy, szép formájú a füled, sima, puha, és vastag, és még kerek is, akkor nagyon intelligens leszel, és hosszú életű.

Bölcs leszel, boldog, és gazdag, ha a fülcimpád húsos és nagy. Ha a fülcimpád nagyon hosszú, annyira, hogy le is nyúlik, akkor sajnos könnyelművé is válhatnál, és a könnyelműséged csődbe is juttathat.

Ha túl kicsinek találod a füledet, akkor képes vagy hamar elveszíteni a türelmedet, és nem nagyon szereted a monoton munkát.

Ha a fülcimpád túlságosan odanőtt a fejedhez, akkor dolgoznod kell azon, hogy ne legyél felületes, egoista, és esetleges kellemetlen természeteddel ne nehezítsd meg saját életedet.

Ha a füled a szemöldököd és az orrod alatt húzott képzeletbeli vonal közé esik, akkor ragyogó jövő előtt álltál, vagy állsz. Sajnos a többségünknek ennél sokkal lejjebb, vagy feljebb helyezkedik el a füle.

Ha a füled magasan áll, akkor neked nem nagyon fontos a luxus, és nem érdekelnek a külsőségek. Ha a jobb füled magasabban áll a bal fülednél, akkor édesanyáddal nem tudtál jó kapcsolatot kialakítani.

Ha a füled alacsonyabban nőtt, mint szeretted volna, akkor nagyon szereted a társaságot, imádod az izgalmas, pezsgő életet. Jól tudsz együttműködni, kiválóan be tudsz illeszkedni, és nehezen tűröd a magányt.

 Ha  füled szorosan a fejedhez simul, arra kell vigyáznod, hogy túlzott óvatosságod nehogy sok jó lehetőségtől megfosszon. Előnye ennek a fülállásnak, hogy minden lehetőséged megvan arra, hogy a magad korában matuzsálem lehess.

Ha füleid elállnak, akkor jó tanuló vagy, minden elismerést be is tudsz gyűjteni magadnak. Arra kell vigyáznod, hogy nagyon sokat dolgozol, és testedet ezért könnyen elhanyagolhatod, ennek pedig egészséged látja majd a kárát.

Ha nagyon kicsi a füled, akkor szívesen dolgozol, megállsz a saját lábadon, és nem szívesen fogadod el mások segítségét. Bár szerénynek látszol, mégis szenvedélyes vagy, de mindig megfontolod, hogy mit teszel.

Ha füleidet nagyon nagynak találod, akkor kiváló üzleti érzékkel rendelkezel. Képes vagy másokra is feladatokat osztani, ettől függetlenül udvarias vagy, optimista, és kiváló modorú.

Ha a füleid felül hegyesednek, akkor találékony vagy, nagyon jó a fantáziád, de szeszélyes vagy.

Ha a füleid szép kerekek, akkor kedves ember vagy, és méltó leszel mások bizalmára is.

Ha füleid inkább szögletesnek látszanak, akkor szükséged van az állandó változatosságra.

Ha szőrös a füled, akkor nem igazán használod ki a képességeidet, sokszor vagy önfejű, és óriási a tudásvágyad.

- Németh Ági -



Szerző

donna.hu



Scroll to Top