Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával

2009. 07. 17.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Füstőlt sajtos gönygyölt pulyka hús áfonyával Hozzávalók: 1kg pulykamell filé füsstölt és natur krémsajt só bors szerecsendió vöröshagyma Veszek kb fél kiló pulykamell filét. Vékony szeletekre vágom és befűszerezem. Só, bors, paprika és egy kis plusz. Szeretem a sajtos ételeknél a szerecsendiót. Óvatosan bánok vele mert elég intenzív. Addig hagyom állni a húsokat amíg a tölteléket elkészítem. A töltelékhez füstőlt és natúr krémsajtot használok amit vékonyra vágot gépsonkával és apróra vágott hagymával elkeverek és fehér borsal megszórom. Ha elkészültek  a töltelékek a húsokba töltöm. A húsokat felgöngyölöm és kipanírozom majd forró olajban kirántom. 

Rizi-bizibel sült burgonyával is tálalható de áfonyával is kiválló. Jó étvágyat!!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top