Gaga legbotrányosabb ruhái - Képek!

2011. 03. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az elmúlt évek talán legmegosztóbb sztárja, Stefani Germanotta betöltötte 25. életévét. A jeles alkalomból összegyűjtöttünk 10 egészen elképesztő szerelést, melyben eddigi pályafutása alatt a közönség elé lépett.

Minden így kezdődött. A legtöbben ekkor még csak egy bombanőt láttak benne, senki sem sejtette, hogy valójában egy igazi átváltozó művésszel van dolgunk.

 

Sok vita folyt már arról, hogy őrült-e vagy zseni, hogy különleges és formabontó ízlése útmutatás-e a jövő sztárjainak vagy egyszerűen csak feltűnősködés. A kérdés nem itt és most fog eldőlni, majd az idő választ ad rá. Egy biztos: aki kapcsolatba került vele, az nem felejti. Ez pedig kétségkívül nélkülözhetetlen, ha az ember világsztár akar lenni.

 Húga ballagásán 

Az énekesnő és a mögötte álló csapat kétségtelenül az egyik legjobb marketingstratégiát folytatják, ami csak létezik: mindenhol ott vannak. Rádióban, tévében, újságokban és még az álmaidban is. Mindegy, hogy egy díjátadóról vagy egy talkshow-ról, ne adj isten egy melegfelvonulásról vagy a húga ballagásáról van szó, Gaga szinte biztosan megjelenik, ha pedig már ott van, miért ne csapna egy kis botrányt is. Legtöbbször ehhez nem is kell semmit csinálnia: elég, hogy feltűnik. Máskor esetleg mond egy kis beszédet is.

 

Ha esetleg a ruhára még nem is kapnánk fel a fejünk, az extravagáns fejfedők és bizarr cipők megteszik a magukét. Gaga soha nem riad vissza egy kis polgárpukkasztástól.

 

Nem csoda, hogy az énekesnő azt nyilatkozta, a legszebb meglepetés egy lábmasszázs a számára.

A legvitatottabb darab a húsból készült estélyi, melyet egy díjátadón viselt. Sokan gusztustalannak tartották, úgy érezték, ezzel most túllőtt a célon, pedig nem igaz. Amit akart, azt megkapta: néhány napig nem volt a világnak olyan szeglete, ahol ne róla beszéltek volna.

 

Egyik legpikánsabb és egyben legbetegebb összeállítása ez a póthajakból készült ruha, melynek köszönhetően az énekesnő pont olyan, mintha egy nagy kócos fej lenne. Egyetlen baj a szettel a rossz időzítés, az előző után már kevés volt a meglepetéshez.

 

Beyonce már kicsit soknak tartja Gaga állandó, magát mindenáron előtérbe helyezni akaró exhibicionizmusát. Közös számuk, a Telephone is az énekesnő jelmezei miatt maradt igazán emlékezetes.

Az ehhez hasonló ruhái - van belőlük elég - abba a kategóriába tartoznak, amit valószínűleg senki sem ért, talán még ő maga sem.

És végül - de valószínűleg nem utoljára - így láthattuk a Szörnyecskék Nagyasszonyaként: Born This Way.

Te felvennéd valamelyiket a képeken szereplő ruhák közül?

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top