George Clooney is részt vett Berlusconi szexpartijain?

2011. 03. 30.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Bizony sokak szívét fogjuk most összetörni, de az a hír járja, a sármos Clooney, minden nő álma sem szent. Bár a színész tagadja, egyes források szerint ő is részt vett a Bunga Bunga Partyként elhíresült VIP bulikban, ahol Olaszország miniszterelnöke szórakozott. Berlusconi többek között épp emiatt ül a vádlottak padján a napokban, ugyanis mint kiderült, a bulin kiskorú prostituáltak is részt vettek.

A dúsgazdag politikus és médiamogul körüli botrány az utóbbi időkben igen nagyra dagadt, szinte már követhetetlen. Az ellene felhozott vádak részletes felsorolásától éppen ezért most eltekintenénk, ami biztos, hogy nemcsak vesztegetés, korrupció és egyéb politikai karrierjéhez és hatalmához fűződő vádak miatt kell most felelnie, de amiatt is, hogy kiderült, Berlusconi nem veti meg a „friss húst” és a hedonista, mindenféle élvezetekben tobzódó VIP partikat sem. Leszámítva, hogy felesége nem tűrte tovább kilengéseit és nem is olyan régen beadta a válópert, nem is lenne ezzel túl nagy baj, ám a bulikon fellépő, illetve vendégként hivatalos hölgyek közül több is kitálalt, hogy mennyi pénzért mire is szerződtették, illetve hogy 18. életévüket még be nem töltött hölgyek is szerepeltek a meghívottak listáján.

 

A legújabb információk szerint pedig El-Mahrough, Berlusconi ügyvédje nem hivatalosan azzal hencegett ismeretségi körében, hogy egyszer George Clooney-t és barátnőjét, Elisabetta Canalist is látta egy ilyen parti alkalmával. Ha így van, Clooney is gyorsan a tanúk padjára kerülhet. Ő azonban Canalisszal együtt tagad. Állítása szerint egyetlen egyszer találkozott csak Berlusconival, egy jótékonysági rendezvény alkalmával.

 

Vajon ki mond igazat? Egyelőre nem tudni, de El-Mahrough is nyilatkozott az ügyben: azt állítja, ő csak annyit mondott, hogy látta egyszer Clooney-t Berlusconi egyik partiján. Vagyis: ő nem állította, hogy a szóban forgó szexpartik valamelyikéről lenne szó. Ki érti ezt?

Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz!  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top