Gazdag, híres és agglegény

2008. 04. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

George Clooney

Sokak szerint George Clooney a legszívdöglesztőbb milliomos Ha a milliomosok közül valakire, hát George Clooney-ra illik a szívdöglesztő kifejezés. A komoly kapcsolatra vágyó, esküvőt tervező barátnőknek sikeresen ellenálló színész állítólag meglepően kevés kívánnivalót hagy maga után, igaz, a házasságellenessége ezek közül első helyen áll.

A színész amellett, hogy egy-egy szerepért már 25 millió dolláros gázsit kap, más férfival ellentétben vitrinje kiemelt helyén nem kedvenc matchboxait, hanem egy Oscar- és két Golden Globe-díját tartja. A többször is a világ legszexibb férfijának megválasztott Clooney-ról a Szex és New York főszereplőnője a következőképp nyilatkozott: "Clooney olyan, mint egy Chanel-öltöny. Soha nem megy ki a divatból". A jellegzetes kisfiús mosolyáról elhíresült színésznek egyéb jó tulajdonsága is akad, példának okáért, hogy tulajdonosa egy a Comó-tó partján fekvő luxusvillának, baráti körébe pedig olyan, szintén szívdobogást és élénk szempilla-rezegtetést kiváltó sztárok tartoznak, mint Brad Pitt, Matt Damon vagy Ben Affleck.

Eddie Irvine

Térjünk ki a sportvilág gazdag és szabad férfi egyedeire is, akik közül az egyik legnagyobb szívtipró hírét Eddie Irvine vívta ki magának. A volt Formula 1-es pilóta nem csak jóképű, hanem körülbelül egy mesés, mintegy 160 millió fontos, azaz 58,6 milliárd forintnak megfelelő vagyon birtokosa is.

Az Észak-Írország ötödik leggazdagabb embereként számon tartott Irvine irigylésre méltó életet él. Saját luxusjachtja mellett több magánrepülőt, helikoptert és egy egész autóparknyi sportautót tart. A sármos expilóta otthona kiválasztásakor sem engedett a fényűzésből, dublini lakásáért nem sajnált 26 millió font (9,6 milliárd forint) kiadni. Férfiak, akik dollármilliók, esetleg milliárdok birtokosai, ismertek, vonzók és ami a legfontosabb, nőtlenek. Mindez több mint kísértésbe ejtő a nagy zsákmányra vadászó nőknek, akiknek az alábbiakban egy kis ízelítőt kívánunk nyújtani a potenciális áldozatokból.

Google-alapító

A leggazdagabb agglegényeinek listáján előkelő helyet foglaló Larry Page Szergej Brinnel alapított céget, amelyben állítólag 1 millió dolláros (186 millió forint) éves fizetésért tölti be a termékfejlesztési elnök tisztét. A 34 éves férfinek, társához hasonlóan, régi szenvedélye az adatbázisokban való keresés hatékonyságának, problémáinak kutatása. A később dollármilliárdokat hozó "hobbi" a leggazdagabb agglegények sorába emelte Larry Page-et. Bár a társalapítók egyike sem híve az esztelen költekezésnek, egy nagyobb beruházást már ők is elkönyvelhetnek. Larry Page és Szergej Brin 15 millió dollárért (2,8 milliárd forint) vásárolt meg egy Boeing 767-est, amelynek felújítására és teljes belső átalakítására állítólag 20-30 millió dollárt (3,7-5,6 milliárd forint) költöttek.

Kapcsolódó fórum:

$$f749$$

$$f1663$$ 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top