Akkor süssünk valamit! Mi is van itthon? Egy gesztenyepüré, egy csomag babapiskóta (nagy csomag), egy csokipuding (főzős), egy kis doboz tejszín, cukor, tej, kis margarin - ez már elég egy sütihez!
Két deci tejet felforraltam egy vaníliás cukorral, ebbe mártogatom a piskótákat, lerakom egy tálcára. 4 deci tejből pudingot főzök, ízlés szerinti cukorral. Amikor kicsit kihűlt, belereszelek egy fél csomag gesztenyepürét. A másik felét, 5 dkg Rámával , 5 dkg porcukorral kikavarom, ez kicsit tömör, így, néhány kanál tejszínnel lazítom, a többit felverem habnak.
Akkor rakjuk össze! A piskótarétegre először a vajas gesztenyét kenem, erre a pudingosat, egy újabb réteg mártogatott piskóta és az egészet behúzom a tejszínhabbal.
Hogy a szemnek is adjunk egy kis élményt, díszítem -, mondjuk lecsorgatom ez esetben olvasztott tortabevonóval, a maradék piskótákat kettévágom, megmártom csokiban a végüket, igy alakul ki a végeredmény, ami igazi sikerélmény számomra, mivel én találtam ki, ezért így is neveztem el.
Nektek is sok sikert és jó étvágyat hozzá!
Köszönjük szépen Csató Annának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.