Gombás palacsinta

2008. 12. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: egy fej hagyma, 30 dkg gomba, só vagy ételízesítő, 2 dl tejföl, liszt, palacsinta - szokásos recept szerint.

A hagymát apróra vágjuk, olajon megpároljuk, hozzáadjuk a gombát, sót és kicsi vizet, majd fedő alatt puhára pároljuk. Liszttel habart tejföllel elkeverjük. Addig főzzük, amíg krém sűrűségű nem lesz.

A korábban megsütött palacsintákat megtöltjük a krémmel, egy tűzálló tálba tesszük. Tetejére tejfölt öntünk és nagyjából 20 percig sütjük.

Melegen kitűnő, elég laktató étel. Személyenként maximum 3 palacsintát számoljunk. Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Megyes Mónikának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu  e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top