Fetás krumpli vacsora

2008. 12. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 40 dkg krumpli, 5 nagy paradicsom, 20 dkg Feta sajt, oregánó, bazsalikom, só, bors, olivaolaj.

A krumplit, a paradicsomot és a fetát is kockázd fel. Óvatosan keverd el, majd fűszerezd ízlés szerint oregánóval, bazsalikommal, sóval, borssal. Egy tűzálló tálat töltsd meg ezzel a finom zöldségkeverékkel, locsold meg egy kis olivaolajjal, majd fedd le és jó fél óráig párold a sütőben. Azután fedő nélkül még egy kicsit pirítsd meg.

Nagyon finom puha kenyérrel! Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Csó Jánosné Fazekas Ibolyának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu  e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top