Gratulálunk Kati!

2011. 05. 15.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ahogy az elődöntőben, úgy a döntőben is fantasztikusan énekelt Wolf Kati, a Düsseldorfban rendezett Eurovíziós Dalfesztiválon. Az előzetes várakozások azonban nem igazolódtak be…

Míg Kati az elődöntőben sokakat maga mögé utasított, a döntőben csodálatos előadása, kiváló dala és énekhangja ellenére a 22. helyen végzett. Összesen 10 országtól kapott szavazatokat, a legtöbbet, 12 pontot Finnországtól.

A magyar dal írójának és egyben mentorának, Geszti Péternek elvárásait maradéktalanul teljesítette: bekerült a döntőbe. A nagy megmérettetés előtt Kati éppen ezért azt nyilatkozta, hogy teljes nyugalomban fog majd színpadra állni, főleg azután hogy szülei is megérkeztek Düsseldorfba. Édesanyja és édesapja a gyermekeiről készült néhány fotóval ajándékozták meg, melyeket látva Kati kissé meghatódott, majd elárulta rájött arra, hogy csak ők számítanak!

Bár sokak szeme előtt egy dobogós vagy legalább is az első 10 helyezés valamelyike lebegett, úgy gondolom így is nagyon büszkék lehetünk Wolf Katira! Gratulálunk neki és további sok sikert kívánunk pályájához!

Az idei Eurovíziós Dalfesztivál győztese Azerbajdzsán lett, a második helyre az olaszok futottak be, alig néhány ponttal utasítva maguk mögé a svédeket.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top