Kapcsos tortaformában 4 tojásból, 4 kanál cukorból és 4 kanál lisztből piskótát sütök. Amíg hűl, egy nagy pohár natúr joghurtot egy zselatinporral és 20 deka cukorral összefőzök.
Egy kis doboz tejszínt felverek habnak, amikor a joghurt kihűlt, hozzákeverem.
A piskótát megkenem vékonyan lekvárral, ráöntöm a fele krémet, darabolt gyümölcsöt szórok rá, majd ráöntöm a többi krémetis.
Hűtőbe rakom, miután összeállt, leveszem a forma oldalát, és lehet szeletelni. Gyümölcsoghurtból is lehet készíteni.
Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Csató Annának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!