Gyümölcs torta

2009. 07. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók a laphoz:  - 25 dkg teljes kiőrlésű liszt  - 1 sütőpor  - 5 dkg margarin  - 10 dkg mazsola  - 2 egész tojás  - 2 doboz natúr joghurt  - ízlés szerint rum aroma, illetve folyékony édesítőszer. Krém:  - 1 diabetikus pudingpor  - 3 dl tej  - ízlés szerint édesítőszer Díszítésre :  -  eper vagy bármilyen más gyümölcs  -  5 dkg diabetikus csokoládé megolvasztva.

A laphoz való hozzávalókat alaposan kikeverjük, 23 cm-es csatos tortaformába rakjuk, és közepes lángon megsütjük. Ha kihűlt, az előre megfőzött és kihűtött pudingot rákenjük és gyümölccsel díszítjük, illetve a megolvasztott csokoládéval megcsorgatjuk. A csokoládét ajánlott egy diónyi margarinnal felolvasztani, hogy folyósabb állagú legyen. Hűtőbe tesszük és kellő dermedés után fogyasztjuk!

Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Szántó Annának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top