Hozzávalók a laphoz: - 25 dkg teljes kiőrlésű liszt - 1 sütőpor - 5 dkg margarin - 10 dkg mazsola - 2 egész tojás - 2 doboz natúr joghurt - ízlés szerint rum aroma, illetve folyékony édesítőszer. Krém: - 1 diabetikus pudingpor - 3 dl tej - ízlés szerint édesítőszer Díszítésre : - eper vagy bármilyen más gyümölcs - 5 dkg diabetikus csokoládé megolvasztva.
A laphoz való hozzávalókat alaposan kikeverjük, 23 cm-es csatos tortaformába rakjuk, és közepes lángon megsütjük. Ha kihűlt, az előre megfőzött és kihűtött pudingot rákenjük és gyümölccsel díszítjük, illetve a megolvasztott csokoládéval megcsorgatjuk. A csokoládét ajánlott egy diónyi margarinnal felolvasztani, hogy folyósabb állagú legyen. Hűtőbe tesszük és kellő dermedés után fogyasztjuk!
Jó étvágyat kívánok!
Köszönjük szépen Szántó Annának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.