Hozzávalók: 1 csomag háztartási keksz (kocka alakú), 3 pohár tejföl, 4 evőkanál cukor, 1 csomag vaníliás cukor, gyümölcs- 1 csomag tortazselé.
Egy közepes méretű tepsi aljára sorba lefektetjük a háztartási kekszet. A tejfölt, a porcukrot és a vaníliás cukrot alaposan összekeverjük, és ráöntjük a kekszek tetejére. Ezután egy újabb sor keksz következik. Minden keksz tetejére egy darab gyümölcsöt rakunk, és leöntjük a már elkészített tortazselével.
Hűtőben legalább 6 órát kell állnia ahhoz, hogy a kekszek megpuhuljanak, és szeletelhetővé váljon az édesség. Érdemes mindig idény gyümölcsöt használni, de banánnal mindig ízletes édességet kapunk.
Köszönjük szépen Veres Katusnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.