Díszítsük fel a legnagyobb karácsonyfát!

2009. 11. 24.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A világ leghatalmasabb karácsonyfája Rio de Janeiroban található, jócskán túlszárnyalja a 80 métert. Mi most ennél is nagyobb bravúrra készülünk a segítségetekkel! Díszítsük fel együtt a világ legnagyobb karácsonyfáját, ragyogó díszekkel és jókívánságokkal, szeretteinknek szóló üzenetekkel itt, a Karácsony. hu-n!

Virtuális karácsonyfánk magasságának semmi se szabhat határt. Még alig egy napja kezdtük díszíteni veletek, de máris több mint száz méteresre növekedett. És hol van még a karácsony?!

Gyere és szépítsd Te is, hogy minél nagyobb legyen – megmutatva a világnak, hogy még nem veszett ki az emberekből a szeretet.

Fánk nem igényel öntözést, különleges talajt, növekedéséhez csupán a játékos kedvedre van szükség. Szörfözz az oldalon, nyisd ki az adventi naptárunkat, és lehet, hogy pont Te leszel az, aki felrakhatja a fára következő díszt.

Nagy rá az esély, hiszen minden tizedik ablaknyitás díszt rejt! Minél többet barangolsz az oldalon, és minél több ablakot nyitsz (még ha éppen semmit se nyertél), annál szebb díszt tehetsz fel a fára. A hagyományos gömb függő, a szarvas fej, vagy éppen a melegen világító gyertya mellé pedig személyes üzenetet írhatsz családtagjaidnak, barátaidnak, párodnak, vagy csak úgy embertársaidnak. Legyen ez a karácsony más, mint a többi, díszíts, üzenj a Karácsony.hu-val, és közben teremtsük meg a világ legnagyobb karácsonyfáját!

Tégy fel Te is egy díszt a legnagyobb karácsonyfára ITT!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top