Ha az aszcendensed a Rák jegyében áll

2011. 06. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Rák aszcendens.

A Rák aszcendens a benned rejtőző anya – vagy természetesen az apa. Ha szingliként válságban vagy, ha egyedül érzed magad és minden barátnőd férjhez ment, felébred benned ez az aszcendensed, és vele az erős vágy egy saját család, gyerekek, biztonság után. Mindenekelőtt azonban egy erős, földön járó, igen józan ember után, aki a mindennapok apróságaival törődik. Elintézi az adóbevallást, az autórészleteket – ha megvan a partner, aki biztosítja a hátteredet, túlnősz önmagadon.

Túlnősz a kispolgári harárokon, nyitottá válsz a világgal szemben. Kifejlődik extrém érzékenységed, finom érzésed, intuíciód kiemelkedő erősségeddé válik, és fölényt biztosít neked, mert a mindennapok küzdelmeiben minden lépést, minden reakciót, és az ellenfelek minden érzelmét előre megsejted.

A becsvágy, a Rák aszcendens szívós kitartása családodat össze fogja tartani.

Ha a Kos jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll, elllenálló természeteddel gyakran értelmetlen harcokba bonyolódsz, a Rák aszcendens világos célt ad, lázadozóból a család tévedhetetlen jó szelleme leszel.

Ha a Bika jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll: nyitottabb leszel a világra, és mindenekelőtt intuitívabbá válsz. Nem követed makacsul a tapasztalati értékeket, hanem nyitott leszel a kreatív megérzésekre.

Ha az Ikrek jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll: döntően megváltoztat téged, a szingli, a kissé kiállhatatlan partnerből vidám, játékos mama leszel, akit gyereke sohasem felejt el. Okos, kritikus gondolkodó ember is leszel, sok érzéssel.

A Rák jegyében születtél, és aszcendensed is a  Rák jegyében áll: a természeted nem egyszerű, szeszélyes vagy, kedélyed ingadozó, jellemző rád a félénkség. Intuíciód azonban egyszerűen látnoki, fantáziád nem ismer határokat. Íróként zseniális lehetsz.

Ha az Oroszlán jegyében születtél, de az aszcendensed a Rák jegyében áll:  pátriárka leszel, vagy „ősanya”. Az Aszcendens megérlel egy politikai karrierhez, akár egy párt vagy ország uralkodó anyja lehetnél. Erősséged a problémák intuitív felfogása.

Ha a Szűz jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll: családias emberré válsz, akiben mindig meg lehet bízni. Hűségesen gondoskodsz, de csak azokra az emberekre összpontosítasz, akik a közvetlen közeledben vannak.

Ha a Mérleg jegyében születtél, de az astccendensed a Rák jegyében áll: egy erős partner mellett megismerheted egy szilárd szoros kapcsolat boldogságát, ami megszabadít problémáidtól, és szép lélekké növöd ki magad. Ideális belsőépítész lehetsz.

Ha a Skorpió jegyében születtél, és aszcendensed a Rák jegyében áll:  központtá válhatsz, egy nagy család biztos pontja leszel. Lelkierőd aszcendensed erejével mágussá, látnokká tehet.

Ha a Nyilas jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll:problémáid akadnak a Rák Aszcendenssel, túl kapaszkodó, korlátozó leszel a szabadságigényedhez képest. Ezzel egyidőben élvezed a szerencsét, hogy partnereddel céljaidat és ideáljaidat meg tudod osztani.

Ha a Bak jegyében születtél, és aszcendensed a Rák jegyében áll: ez félénkségét, elővigyázatosságott és mindenekelőtt félelmet váltana ki belőled az erős érzelmektől - ezt elveszi a Rák aszcendens, végre el tudod engedni magad, feloldódhatsz egy kapcsolatban.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll: intuíciód megóv a hibák elkövetésétől. Látod azt, ami rád vár. Ideális előfeltételek egy feltaláló vagy újító számára.

Ha a Halak jegyében születtél, de aszcendensed a Rák jegyében áll: mélyen érző embrséges lelket kaptál az égiektől. Jó barát vagy, ideális partner, egyidejűleg médium, aki üzeneteket fogadhat egy másik világból.

www.asztrokalendarium.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top