Ha kigyúlnak a kifutó fényei… (x)

2010. 09. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha kigyúlnak a kifutó fényei és megjelennek a vékony, szebbnél szebb ruhába öltözött modellek, sokaknak összeszorul a szíve. Vannak akik megelégszenek magával a látvánnyal, de olyanok is akadnak, akik minden porcikájukkal vágynak arra, hogy egyszer majd ők is bekerüljenek a csillogó forgatagba…

Az Elite Model nemzetközi modellügynökség támogatásával évről évre megrendezésre kerül az a világszintű eseménysorozatot, mellyel az alkalmanként közel 300 ezer jelentkezőből olyan tehetségeket fedeznek fel, kik a szépségükkel és szakmai tudásukkal rendre beírják magukat a divat nagykönyvébe. Az Elite Model Look-nak köszönhetően került a kifutók fényébe Giselle Bündchen, Stephanie Seymour, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista vagy éppen Naomi Campbell. Az Elite Model Look Hungary magyarországi szervezője a Visage Managment Kft., mely több mint 10 sikeres évet tudhat maga mögött, mind a hazai, mind a nemzetközi divatpiac rangos képviselőjeként.

Számos versenyt bonyolított le az évek során, melyeken számtalan magyar tehetség tűnt fel és indította el ezzel karrierjét. A töretlen sikerre való tekintettel a castingok jelenleg is folyamatosan folynak országszerte, így bárki, aki kedvet kapott a csillogó modellvilághoz, bátran jelentkezhet! Azért, hogy ne csak álom legyen a kifutók fénye, hogy ne csak egy elérhetetlen célként lebegjen a szemek előtt a modellkarrier, bizony tenni kell, de az álmokból csakis így lehet valóság!

További információk: www.elitemodellook.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top