Halak szülött Vízöntő aszcendenssel

2010. 03. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor nagyon szereted az embereket és az emberiséget nagy általánosságban. Otthon érzed magad a reformok világában, a szociális szolgálatban, közösségi kötelességekben, vallásban és hasonlókban.

Ha a közéletben dolgozol, ez inkább odaadó szolgálat a részedről, mint karrierizmus. A misszionárius szellem erős benned, hiszel az erényben, a mérsékletességben, az igazságban, a becsületben, és kialakítasz egy bizonyos világnézetet, mellyel hatni tudsz az emberekre. Nem vagy nagyon türelmes és elítéled azokat, akik nem olyan erényesek, mint te vagy, ugyanakkor segíted is őket megerősödni. Bigott vagy néha a vallási meggyőződésedben és ha nem vigyázol, túl szenteskedővé válsz. Próbáld elhinni, hogy más emberek is tudják, hogyan kell élniük, és ha különböznek is tőled, azért még lehetnek rendesek. Érzelmileg heves vagy és őszinte, valódi együttérzéssel és megértéssel azok iránt, akiket szeretsz. A körülötted lévőkkel udvarias vagy, kedves, és jó humorérzéked van, ami azonban alapvetően nem befolyásolja komoly életszemléletedet. Temperamentumos vagy, szereted a társaságot, szívesen tárgyalod meg a világ dolgait másokkal. Ha valamit a fejedbe veszel, erről sokat tudsz beszélni, vagy akár leülhetsz és kiadóknak írhatsz leveleket erről. Hiszel a beszélt vagy írott szó erejében és hatalmas, rábeszélőerejű szónok vagy író hírében állsz. Szereted agitálni az embereket, míg meg nem nyered őket az ügyednek, ami lehet esetleg a szesztilalom, az egyház, a békeharc, vagy bármi más humánus mozgalom, ami fontos a számodra.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top