Hatékony alakformálás a rohanó világban!

2009. 01. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lehet, hogy hónapok óta küzdünk a diétával, kitaláljuk magunknak a megfelelő edzéstervet, vörösre dörzsöljük a lábunkat, hogy eltűnjön a narancsbőr, az eredmény mégis változatlan. Nem lehet, hogy valamit rosszul csinálunk? Ezt a kérdést és a hasztalan próbálkozásokat előzheti meg, ha ellátogat a Rubint Réka Szalonba, és szakemberekre bízza problémáját. Itt Ön a legfontosabb!

Az első alkalom az állapotfelmérésről, beszélgetésről szól, ahol megbeszéljük egyéni étrendjét, illetve személyre szabott kezelését. Az ételek összeállításában dietetikus segít, és az update ételekről is bővebb felvilágosítást kap.

 

Fogyott már pihenve? Minden eredményes fogyás alapja a méregtelenítés, amit különböző masszázsokkal (mézes, lótusz stb.) egészítenek ki. Nincs más dolga, mint kényelmesen elfeküdni és a gépekre bízni a szépülést. Heti két alkalom esetén 1 hónap alatt minimum 5 kg feleslegtől szabadulhat meg, ami akár 5-7 centit jelenthet a kritikus testrészekről (derék, csípő, comb), vagyis legalább 1-2 ruhamérettel kell kisebb.

A kúra lényege nem feltétlenül a fogyás, elsősorban az alakformáláson, illetve a bőrfeszesítésen van a hangsúly. Hiába a rendszeres mozgás a narancsbőr nem múlik el egyik pillanatról a másikra, kezelésekkel azonban hatékonyan megszüntethető.

Szalonjaink komplett szolgáltatást nyújtanak, amiből nem maradhat ki a kozmetika sem, hiszen arcunk ápoltsága ugyanolyan fontos, mint bármely testrészünké. Aranykezelés, hyarulonsavas arckezelés és számos olyan luxusnak számító kezelésünk van, amivel szebbé, fiatalosabbá varázsoljuk elérhető áron.

Szakembereinken kívül Rubint Réka is segítségükre lesz, aki havonta fogadóórát tart, tanácsokkal látja el Önöket, segít megtalálni a harmóniát önmagunkkal.

Látogasson el Ön is a Rubint Réka Szalonba, és találják meg együtt a megoldást a problémás testrészre! www.rubintrekaszalon.hu

info@rubintrekaszalon.hu 2030 Érd, Rotunda üzletház Budai út 22. Tel: +36 30 981 6585 1061 Budapest, Jókai tér 3. (Oktogon)     tel.: +36 1 269 5487, +36 30 866 0714 4400 Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1. (Korzó üzletközpont) +36 30 420 9858 6722 Szeged, Gogol u. 7. +36 20 379 9816



Szerző

donna.hu



Scroll to Top