Hazugság a legfölsőbb szinteken

2011. 05. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Míg Anita úgy döntött kicsi neki a ház, majd kirúgta az oldalát, addig a baráti körökben Olivérre nagy értékű fogadások születnek: vajon lesz olyan adás, amelyikben egyszer sem lesz kajával teletömvea szája?

A Szerelem a legfölsőbb szinteken tegnapi részében megint nem lehetett csalódni: sem az imádóinak, sem az utálóinak. Volt itt minden, hazugságvizsgálat kamu géppel, kiborulás enyhébb idegösszeomlással, szembesítés a szexkiborggal, kulcsosztás a legesélyesebbeknek, és ahogy lenni szokott, felesleges szócsata, maró gúny, kocsisokat megszégyenítő szitkozódás. De lássuk csak sorjában:

1. Alekosz bizalma megingott a csajokban, majd egy Olivérrel (szendvicsevés közben) kiagyalt fondorlatos terv következtében a menyasszony jelölteket kamu hazugságvizsgálatnak vetették alá. És az eredmény? A lányok többsége megtört és bevallotta: nem a görög hős ellenállhatatlan csábereje, inkább a hírnév, a népszerűség és a pénz vonzotta a villába.

Csábító csajok, itt még teljes létszámban...  

2. Anita kiborult (állítólag) a bezártságtól, majd egy hatalmas ajtórúgás kíséretében közölte: önként feladja a játékot. Döntését Alekosz sem tudta megmásítani, így összecsomagolta a cókmókját és könnyek között elhagyta a menyasszonyjelöltek otthonát.

3. Csábító csődörünk - bár a „hazugságvizsgálat” eredményét nem látta - egyesével beszélgetett el a lányokkal az őszinteségről, érzelmeikről, és felajánlotta nekik a „tiszta lappal indulás” esélyét. Olivért legyőzte a kíváncsiság, ő a vizsgálat eredményének tudatában váltott pár mondatot a játékosokkal.

 Kapaszkodj Alekosz, lesz ez még rosszabb is...  

4. A „szerelmes” nőneműek megint nem bírtak magukkal, így hangos szócsatába és egymás kibeszélésébe kezdtek, amiből természetesen megint veszekedés kerekedett. A domináns, magukat ízig-vérig nőnek tartó testvérpár volt megint a kirobbantó, akik stílusukkal, bicskanyitogató megjegyzéseikkel ennek épp az ellenkezőjét bizonyították be (szerintünk…).

5. A boldogság narancssárga madarának kalitkájáról megint lekerült egy lakat. A „szívceremónia” után ugyanis Éva távozott a villából.

Természetesen ragozhatnánk még az eseményeket, de maradjunk csak a tömör változat mellett. A tévénézők hétköznapi hősökké váltak így is, ha kibírták hogy bizonyos pontokon ne nyúljanak a távirányító után…

fotók: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top