Mit üzennek a csillagok 2011. május 16-tól?

2011. 05. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A boldogság kozmikus hullámai.

Vannak pillanatok, amikor semmi sem hiányzik az embernek, amikor a boldogság hullámán utazik. Az Univerzum ezen a héten az ilyen pillanatok valóságos körtáncáról gondoskodik. Mindenekelőtt a Merkúr és a Vénusz, akik a Neptunusszal és a Plútóval közösen intenzív érzéseket keltenek, és kreatív változtatásokat tesznek lehetővé. A telihold is a Skorpió jegyében van, mágikus atmoszférával varázsol el bennünket, ami kinyitja a kapukat más világok felé.

Hétfő

Micsoda pompás nap!

A Vénusz és a Merkúr belép a Bika jegyébe, a Merkúr együttállásba lép a Vénusszal, és mindketten kellemes fényszögben kapcsolódnak a Neptunusszal. Minden úgy megy, mint a karikacsapás. A szerelemben és a munkában is a legjobban alakulnak a dolgok. Általánosságban barátságos, harmonikus klíma uralkodik. Ösztönösen megtaláljuk a megfelelő szavakat a megfelelő időben, és a legjobb oldalunkról mutatkozunk. Önbizalommal kezdj terveid megvalósításához. Ne sokat tétovázz, ragadd meg a lehetőségeket!

Kedd

Telihold van a Skorpió jegyében. A Hold kellemetlen fényszögben kapcsolódik a Neptunusszal.

Felébred az érdeklődés a spirituális dolgok iránt. Nem hagyjuk semmitmondó magyarázatokkal lerázni magunkat, be akarunk pillantani a kulisszák mögé. Délután folyamatosan csökken az energiánk, este ernyedtnek és sebezhetőnek érezzük magunkat. Töltsd el nyugalomban az estét. Fordíts időt egy, a saját bensődbe tett utazásra. Az élet fontos dolgaira összpontosíts, az álmokat és megérzéseket ne utasítsd el.

Szerda

A Hold és a Szaturnusz erőt ad.

A Hold kellemes szögben kapcsolódik az Uránusszal és a Szaturnusszal. Ezt a napot arra teremtették, hogy a jövőbe tekintsünk, és új projektekbe kezdjünk. Az emberek bizakodó hangulatban vannak, és az önbizalmuk is megnő. Kora délután rendelkezünk a szükséges kitartással ahhoz is, hogy a terhes részletekkel is foglalkozzunk. Küzdjünk szenvedélyesen szívünk vágyaiért! Az estét kedves barátok körében töltsük, beszélgessünk velük Istenről és a világ dolgairól.

Csütörtök

A harmónia csillagai.

A Hold pozitív fényszögben kapcsolódik a Jupiterhez és a Neptunuszhoz. A tolerancia és a kompromisszumkészség alakítják a hangulatot. Nyíltan fordulunk a többiekhez, és engedjünk, hogy az általános jó hangulat ránk is átragadjon. Délután némileg lazul a szükséges fegyelem azért, hogy komolyan foglalkozzunk egy nehéz feladattal. Javítsuk ki a hibákat, és nyújtsunk békejobbot. Ha lehet, fejezzük be hamarabb a munkát, menjünk sportolni, vagy tervezzünk kedvesünkkel közös programot.

Péntek

Világos bejelentések.

Először a Mars, majd a Merkúr kapcsolódik kellemesen a Plútóval. Ez a nap tele van energiával. Pozitív változásokat igyekszünk elérni, melyek mindenki hasznára válnak. A tárgyalások izgalmasan, konstruktív módon zajlanak. A délelőtt a legalkalmasabb arra, hogy szóba hozzuk a fontos dolgokat. Kora este hajlamosak vagyunk túl kritikusnak lenni önmagunkkal. Maradjunk korrektek, de ne veszítsük szem elől saját érdekeinket sem. Állítsuk át a váltókat egy jobb élethez.

Szombat

Plútó mély érzéseket ébreszt.

A Merkúr együttállásba lép a Marssal, a Nap belép az Ikrek jegyébe, a Vénusz pedig barátságos fényszögben kapcsolódik a Plútóhoz. Általános tudásszomj ébred bennünk. Kedvünk van beszélgetni, de hajlamosak vagyunk arra, hogy a saját igazunkhoz ragaszkodjunk. Sok beszélgetés így csúnya vitává fajul el. A szerelemben különösen intenzívek lesznek az érzéseink. Legyünk nyitottak a másik véleményére. Őszintén mondjuk meg partnerünknek, mit érzünk iránta. Beszéljünk a közös jövőről, készítsünk terveket.

Vasárnap

A Neptunusz összezavar bennünket.

A Nap és a Neptunusz kellemetlen fényszögben kapcsolódnak, a Hold pozitívan kapcsolódik az Uránusszal, de negatív fényszögben van a Vénusszal, a Marssal és a Merkúrral. Nem egy egyszerű nap. Nem érzünk ösztönző erőt, gyengék vagyunk, nehezen szánjuk rá magunkat valamire. Ítélőképességünk is gyengül, nem minden ígéretet gondolunk komolyan. Estére feszültté válik a helyzet. Ne terheljük túl magunkat fizikailag. Maradjunk távol a pletykáktól, és ne higgyünk el mindent, amit hallunk.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top