Hétvégi csodák

2009. 04. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A természetet ezzel az újholddal egy különleges impulzus érheti – úgy, mintha egy tojás hirtelen megtörne, és előtörne belőle a tavasz teljes mindent átható ereje. Mindenkinek javasolható, akik kertet vagy legalább cserepes növényeket ápolnak, hogy a Újhold előtti napon, tehát pénteken vessétek el az összes magot, és ültessétek ki a növényeket.

Aki gyermeket szeretne, annak ez az éjszaka lenne az egyik legmegfelelőbb a fogantatásra. Fordítva is megszívlelendő, ha el szeretnéd kerülni a nem kívánt gyermekáldást, alapos gondot kellene fordítanod a védekezésre.   A hét a Halak jegyében álló Holddal kezdődik. Képzeld el, hogy egy kívánságodat, mint egy magot, elültethetsz a földbe. Ez mágikus energia hatására fejlődésnek indul, növekszik és belátható időn belül beteljesedik: kívánságod megvalósul.

Pontosan ezt a mágikus erőt tulajdoníthatod a fogyó Holdnak a Halak jegyében: a csodák lehetségesek!

Most várhatóak a nagy jelentőségű találkozások. Ilyenkor finom érzékre van szükség, mert pont akkor történhetnek sérülések, amikor nagyon közel kerülünk egymáshoz.

Amikor a Hold a Bika jegyébe lép, április 24-én este, jól kell gazdálkodnunk az energiáinkkal, mindenekelőtt nem szabad magunkat elapróznunk. Erre ugyanis hajlamosak vagyunk ennek a Holdnak az idején.

Gondolataink csaponganak, egyik ötlettől a másikig ugrálnak. Nehezen tudunk majd összpontosítani, mindenbe belekapunk, semmit sem fejezünk be igazán. Ez az idő viszont optimális arra, hogy új ötleteket fejlesszünk ki, és változtatásokat indítsunk be.

Óvakodjunk attól, hogy minden szóbeli közeledést támadásnak fogjunk fel. Tartsunk gondolkodási szünetet, mielőtt válaszolnánk.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top