Hideg őszi leves főzés nélkül

2009. 08. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1 doboz őszibarack befőtt, 1 nagy doboz natúr joghurt, 1 doboz tejszín (én főzőtejszínből csináltam), vaníliás cukor, csipetnyi fahéj.

Turmixgépbe öntöm a befőttet a levével együtt (2 fél barack kivételével), a joghurtot, a tejszínt és a vaníliát, fahéjat és összepépesítem. Addig a félretett barackot kis kockákra vágom, mert én szeretem a darabokat is. Ha valaki nem, akkor az összes barackot összeturmixolhatja. Kész is. A befőtt elég cukros, így nem kell cukrot hozzáadni, de ha valaki nagyon édesszájú, megteheti.

Jól behűteni – és aki szereti tejszínhabbal díszíteni –, jó étvággyal megenni!

Köszönjük szépen Hoffmann Ágnesnek, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top