Hideg szendvicskrém - vasárnap estére

2009. 01. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 50 dkg párizsi, 35 dkg csemege uborka, nagy tubus majonéz, 1 doboz ízesített vajkrém – hagymás vagy magyaros, 1 evőkanál pirospaprika, 1 evőkanál pikáns fűszerkeverék, 5 db főtt tojás, 1 evőkanál vaj vagy margarin, 1 húspástétom, csipet só.

A párizsit sajtreszelőn lereszeljük az uborkával együtt, majd a többi hozzávalóval jól összekeverjük és lehűtjük.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Kada Juditnak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top