Hogyan ismered fel a Skorpió embert?

2010. 10. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A legfeltűnőbb a tekintetük: Olyan érzése van az embernek, ha Skorpió szülöttel ül szemben, mintha átlátna rajtunk, mintha a vesénkbe látna. Tekintete átható, kutató, mágikusan parancsoló, kissé komor, olyan, mintha a falakon is keresztüllátna. Ha valakinek volt alkalma találkozni egy ilyen tekintettel, már egyedül is fel tudja ismerni a Skorpió jegyében született embereket.

A Skorpió érdekeltségű emberek általában középmagasak, és testük felső része sokkal erősebbnek látszik, mint az alsó rész. Mintha ülő óriások lennének. Karjaik hosszabbak, ezért nehezebb kabátot vásárolniuk. Bár alakjuk teltebb, sohasem látszanak kövérnek.

Homlokuk nagyon kifejező. Vagy középmagas vagy nagyon magas homloka van általában, és mindez kissé hátrahajló.

A Skorpió ember szeme általában sötét, de Magyarországon sokszor találkozhatunk akár zöld, akár kék szemű Skorpió szülöttel. A Skorpió jegyében született emberek szemöldöke dús, a férfiaké sokszor bozontos.

A Skorpió jegyének egyik testrésze az orr. Ezért a Skorpió jegyű emberek orra jellegzetes, de különböző. Van, akinek nagy, hajlott sasorra van, van, akinek csak hosszú, de van akinek pisze, de bármilyen is az orra, feltűnő az arcán. Szaglásuk nagyon érzékeny.

A Skorpió jegyében született ember haja általában sűrű, sokszor göndör vagy hullámos, színe általában fekete, de hazánkban a feketétől a világos szőkéig bármilyen színű lehet.

Arca sápadt ugyan, de ez nem egészségtelen sápadtság, általában egyenletes halvány rózsaszínű vagy kreol.

Nem kimondott szépségek, de nagyon vonzóak, és mindig érdekesek, sokan közülük „ördögi szépséggel” rendelkeznek.

Mozdulataik súlyosak és kimértek, járásuk fegyelmezett. Viselkedésük is kimért, és ezért néha az udvariatlanság látszatát keltik.

A náluk gyengébb emberek néha fölényesnek vagy barátságtalannak tartják őket.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen kiszámoltatni, hogy a horoszkópja melyik házban áll, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen vagy a 06-90-189-185 emeltdíjas telefonszámon.   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top