Mit üzennek a csillagok a héten?

2010. 10. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Asztrológiai szempontból egy harmonikus hét áll előttünk. A Nap és a Plútó erőt adnak, a Vénusz pedig két kapcsolatban is gondoskodik szerelmi boldogságunkról. A Mars pedig nemcsak általában gondoskodik több optimizmusról, hanem személyes fitneszedzőként is tevékenykedik.

Hát nem csodaszép, ha az élet kellemes oldalával tudunk foglalkozni? A csillagok ezen a héten alkalmat adnak erre.

Egy kis felhőcske sem zavarja a tiszta eget a kozmoszban. Ellenkezőleg, egyeseknél még egy második tavasz is kezdődhet. Ezt az illetékesek a Vénusznak köszönhetik, aki a Skorpió jegyében sétál, és találkozik a Nappal és a Merkúrral. Jelenleg a Vénusz visszafelé mozog, különleges lehetőségeket kínál nekünk, akár még a régi kedvesünket is visszahozhatja. Egyes szerelmi fejezeteket újra fellapozhatunk, és egyes kapcsolatokban, amelyek már jó pár éve tartanak, friss szelek fújhatnak. A beszélgetések erősítik a megértés kötelékeit.

A Mars is optimizmusra ad okot, a Skorpióból az agilis Nyilas jegyébe vált. A Mars most így egy tűz elemű jegybe került ez. Úgy érzed, útra kell indulnod, hatalmas vándorlási kedvet ad ez. Ne csak beszélj arról, hogy egy egészségi vizsgálatra el kellene menjél, vagy szabadságot kellene kivenned, vagy egy sportegyesületbe kéne már jelentkezned, hanem tedd is meg. Gondoskodj testi és lelki jólétedről, a csillagok támogatnak ebben téged.

Hétfő

Romantikus szerelmi suttogások.

A fogyó Hold a Bika jegyében a Neptunhoz kapcsolódva nyugodt kezdetet jelez a hét elején. Délelőtt az Uránusszal és a Marssal is kapcsolódik, mielőtt szünetet tartana, utána aktivizálja magát az Ikrek jegyében. A Merkúr simogatja a Vénuszt, szerelmes beszélgetéseink hasznosak lesznek.

Nem lesz probléma. Fordíts több időt a kedvesedre. Gyertyafényes vacsoránál mindenről lehet beszélgetni, ami nyomja a szívedet.

Kedd

A Plútó támogatást ad. A Hold az Ikrek jegyében áll, serkenti a kommunikáció iránti igényedet, jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz, gondoskodnak arról, hogy a földön maradhassunk. Még több önbizalmat kaphatunk a Naptól is. Előveheted a nehezebb feladatokat is, amelyektől eddig „fáztál”.

Ne pazarold el az energiádat értelmetlen csevegésekkel.

Ne tétovázz sokáig, ha egy értékes lehetőség kínálkozik. A főnökkel való beszélgetéstől a családi konfliktusok tisztázásáig meg tudod oldani a problémákat.

 

Szerda

A Hold a Jupiterrel és a Neptunusszal arra csábít, hogy túlságosan nagyvonalúan tekintsünk el a lényeges részletektől. Késő délután a Hold az Uránusszal kellemetlenül kapcsolódik. Ez belső nyugtalanságot okoz, ezzel egy időben Holdszünet kezdődik, és estig tart.

Túl könnyű a figyelmet elterelni, a koncentrálás nehezedre esik.

Készíts egy listát azokról a dolgokról, amelyeket a mai napon okvetlenül el kell intézned, pontról pontra pipálj ki mindent, ne feledkezz el semmiről.

Csütörtök

A Mars optimistává tesz. A Hold az érzékeny Rák jegyében áll. A Vénusszal pozitív kapcsolatban, harmonikus üzemi klímáról gondoskodik. Este a Hold és a Merkúr segítenek megtalálni a helyes szavakat. Ezenkívül mától a Mars a Nyilas jegyében szökell. A nap problémája: csupán a Hold és a Szaturnusz közötti kellemetlen kapcsolat zökkent ki rövid ideig a ritmusból, egyedül érezheted magad, és úgy gondolod, hogy mások nem értenek meg. Ebből órák alatt ki lehet lábalni.

A rossz hangulat ellen az aktivitás a legjobb recept, hívd meg barátnődet egy kávéra vagy menj sétálni.

Péntek

A régi szerelem nem rozsdásodik.

Ez egy csodaszép nap! A Hold az érzelmekben gazdag Rák jegyében áll, ehhez járul, hogy a Nap és a hátráló mozgású Vénusz együttállásban találkozik. Szerelmi meglepetésekről gondoskodik, akik kicsit eltűntek, újból felbukkanhatnak, a kihűlt érzések ismét megelevenedhetnek.

Nem csoda, ha csak a szerelemre tudsz gondolni. Próbáld azért a munkádat is elvégezni. Ne tartsd vissza magad, flörtölj, ünnepeld az életet és a szerelmet azzal az emberrel, aki meg tudja dobogtatni a szíved.

Szombat

Délután kisebb Holdcsapda következik. A Hold a melegszívű Oroszlán jegyében áll és délelőtt kicsit még haragszik a Vénuszra. Jólesik a testi közelség, de a túlzott ragaszkodásra is hajlamos leszel. A Hold és a Szaturnusz hatására este már szívesen leszel egyedül, csendet keresve. A Hold és a Nap veszekednek. Ez elégedetlenné és zsémbessé tesz, és nem igazán leszel békében sem magaddal, sem a világgal. Rossz hangulatodat ne az ártatlanokon vezesd le. Szívj egy kis friss levegőt vagy vegyél egy forró fürdőt.

Vasárnap

Csak semmi stressz. Aludd ki magad jól, mert a Hold az Oroszlán jegyében áll, kellemetlenül kapcsolódik a Merkúrhoz, ha korán ébrednél, ez szükségtelen vitákat váltana ki. Ezzel ellentétben nagyvonalúan tudsz reagálni a családi ügyeben. Látogasd meg a rokonokat vagy hagyd magadat kedveseddel egy wellness ben kényeztetni. Aki nem megy idejében aludni, a Hold és a Neptun hatására rémálmokat láthat később. Töltsd ki a napot sporttal és játékkal, utána az estét teljes nyugalomban élvezheted.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top