Hogyan vadásznak a nők?

2009. 07. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A "ribancka" – Fő mottója a cicit/popsit/puncit ki – mindezeket lehetőleg egyszerre. Általában alacsony IQ szinttel áldotta meg őt a sors, bár ezt sem aknázza ki. Gátlástalanul rámászik mindenre és mindenkire, ami mozog, érdeklődése a bankkártya fokozatával egyenesen arányos. Tudja miként csavarja az ujja köré a férfit, általában összetört szívet hagy maga mögött. Nem ritka, hogy Örökös Tagságit szerzett a nemi gondozóba.

Miss Megközelíthetetlen  – Taktikája: mielőtt egyértelmű lenne érdeklődése, elkapja tekintetét. Minderre gyakran rátesz egy lapáttal, méghozzá úgy, hogy rém elfoglaltnak tetteti magát, ő maga a szó: independent, vagyis független. Tudja, hogy mit akar, biztos egzisztenciával rendelkezik, olykor-olykor flegma és lekezelő. Ettől különlegesnek és érdekesnek hat, olyan, mint a tiltott gyümölcs: ellenállhatatlan.

A nebáncsvirág – Törékenységet és határozatlanságot sugall. Felkelti a férfiban a védelmező ösztönt, amitől tesztoszterontól duzzadónak érzi majd magát. Naivitását könnyű kihasználni, ezért sokan könnyű prédának tekintik. Legsikeresebb fegyvere a szempilla rebegtetés, pedofíliára hajlamos urak különösen veszélyeztetett helyzetben vannak.

A társaság közepe, avagy az álomnő. Egész este csicsereg, nevetgél, szocializálódik, nélkülözhetetlen. Mindenki odavan érte, ám ő úgy tesz, mintha ezt nem venné észre, ami különös bájt kölcsönöz neki. Nehéz vele versenyezni, a többi nő általában kifejezetten utálja, de ezt szintén nem veszi észre, ettől még pluszban ártatlannak is hat. Legbelül valószínűleg önbizalom hiányos és rendelkezik hat darab extra fejjel.

Az intellektu-elle – Sikkes, nőies, és borzasztóan okos. Naprakész a darfúri helyzetben, keni-vágja a Nobel díjasokat, olykor kissé fagyos. Szereti hangoztatni, hogy mennyire éretten lehet vele beszélgetni, és mélyen elítéli a sekélyes embereket. Kiégett értelmiségieknek hatalmas felüdülést jelent.

Ezot-Erika – Mindent sorsszerűnek vél, állítása szerint a dolgok úgy vannak jól, ahogy vannak, és mindennek meg kell történnie. Ezzel leveszi a férfiak válláról a döntés – és egyben a felelősség – súlyát, legalábbis látszólag, mivel eme életszemlélete azt predesztinálja az urak szemében, hogy nem fog hisztizni, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretné. Jolie joker kártyája a tantrikus szex…

Kapcsolódó anyagok:

$$4074$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top