Tészta: 8 tojás 30 dkg porcukor 2 ek. kakaópor 1 cs. sütőpor 25 dkg liszt Krém: 0,5 l tej 5 ek. liszt 2 cs. vaníliás cukor 25 dkg margarin 25 dkg porcukor
Krém: 0,5 l tejet 5 ek. liszttel simára keverjük és sűrű pépet főzünk. Hagyjuk kihűlni, közben 2 cs. vaníliás cukrot belekeverünk. 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral simára keverünk és a kihűlt péphez adjuk. Én Bourbon vaníliás cukrot is szoktam beletenni, ettől még finomabb lesz a krém.
Tészta: 8 tojássárgáját kikeverünk 30 dkg cukorral és 8 kanál forró vízzel. Hozzáadunk 2 ek. kakaóport, 1 cs. sütőport és 8 tojás kemény habját, 25 dkg lisztet. Zsírozott/vajazott, lisztezett tepsiben sütjük. Ha teljesen kihűlt, a tésztát pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, majd a kis korongokat kettévágjuk. A közepét, oldalát krémmel bevonjuk, kókuszreszelékbe forgatjuk, majd a végén a tetejét csokimázzal megkenjük. 2-3 óra hűtőben, amíg megköt, és lehet is fogyasztani. Jó étvágyat hozzá!