Horoszkópjáték indul!

2011. 06. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kedves Donna-tagok!

Hétfőn (június 6.) új játék indul. Ezúttal a csillagképek neveit kell megtalálni és összegyűjteni a cikkekben. Az a regisztrált tag, aki az összes csillagjegyet megtalálja, onnantól fogva ingyenesen hozzáfér a Donna.hu SMS horoszkópszolgáltatásához!

A cikkekben ezúttal nem képet lehet keresnetek, hanem a szövegbe beleágyazva a csillagjegyek neveit. Egy cikkben összesen csak egy csillagjegy bújik meg, és hétfőtől fogva napi hármat fogunk kirakni az oldalra csütörtökkel bezárólag. Könnyítésképpen kiemeljük majd narancssárga színnel a szót, amire klikkelni kell.

A keresendő szó ezúttal nem véletlenszerűen kerül majd bele egy-egy cikkbe, hanem fix helyen marad! Igen, tudjuk, hogy aki már megtalálta, az elárulhatja a helyét másnak, de ez nem szabályellenes. (Úgysem tudnánk ellenőrizni.) ...viszont nem érdekesebb keresni, játszani és saját jogon megtalálni, mint egy konkrét útmutatás alapján eljutni hozzá?

A játéknak nincs lejárati határideje, tehát aki nem tud a héten benézni az oldalra, ne aggódjon: akár hónapok múlva is visszakeresheti a június 6-án publikált cikkeket és kikeresheti a hiányzó csillagjegyet.

Aki mind a 12 jegyet megtalálja, az csütörtöktől fogva ingyenesen hozzáférhet a Donna.hu horoszkópszolgáltatásához, és kap egy új jelvényt az adatlapjára.

Plusz segítség: hétfőn a levegő, kedden a  víz, szerdán a föld, csütörtökön pedig a tűz jegyhez tartózó elemek kerülnek majd bele a cikkekbe! (Tehát naponta 3 csillagjegy, 3 különböző cikkben.)

Jó játékot,

Donna Csapat



Szerző

donna.hu



Scroll to Top