Hová tűnt John Connor?

2011. 06. 04.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A gyereksztárok élete nem olyan könnyű és vidám, ahogy azt sokan gondolják. Nagyon kevés közülük, aki meg tud kapaszkodni az életben és a hirtelen jött hírnév ellenére nem kallódik el. Még kevesebb az olyan kölyöksztár, aki felnőttkorára igazán híres lesz. Íme néhány példa mindegyik variációra:

A Pánikszoba című filmben a Jodie Foster által alakított Meg Altman gyerekéről nehéz megállapítani, hogy fiú-e vagy lány. Maradjunk annyiban, hogy „jóképű csaj”. Vajon kitalálnád, hogy ki alakította? Azóta dögösebb lett a kislány...

Az Adams Family – A Galád Család című örökbecsű fekete komédia bárgyú Pugsley-ja letette a lantot. A két Adams Family rész után egy villanásnyi epizódszerepben még feltűnt a „Lesz ez még így se” című Oscar-díjas fimben (nem ő kapta érte az Oscart), aztán végleg visszavonult a színészkedéstől. Igaza van, a csúcson kell abbahagyni.

Ugyanennek a filmnek a másik gyerekszereplője, a Wednesdayt alakító Christina Ricci sokkal sikeresebb színészi karriert futott be. Néhány gyerekfilm után bekeményített és horrorfilmeket, thrillereket, drámákat vállalt. (After.Life, Az Álmosvölgy legendája, Gonosz Falu, Vérfarkas, A rém, stb...)

A Disney Channel „Even Stevens” tinisorozata hazánkban nem volt kiemelkedő kultuszfilm, de a főszereplő miatt mindenképpen érdemes belevenni a listába! Felismeritek? Ez bizony a fura nevű Shia LaBeouf a Transformersből!

Atreyu, a Végtelen Történet indián harcosa vajon hová vágtázott a film vége után? Senki sem tudja. Noah Hattaway kivonult a filmiparból néhány mellékszerep után. Pedig sok fantáziát láttunk benne.

Mindenki kedvenc jószándékú rosszcsontja, Dennis, „A Komisz” szerepét Mason Gamble játszotta. Azóta is szerepelt néhány filmben, például a Rushmore című alkotásban, amiért több díjra is jelölték. (Viszont egyiket sem kapta meg.)

John Connor, a Terminátor 2 – Az Ítélet Napja film belevaló kölyke ígéretes színésznek indult, és tehetsége gyorsan magasra repítette, de labilis személyisége aláásta karrierjét. Bár azóta is forgat, sok összetűzése van a rendőrséggel, ami nem vet rá jó fényt.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top